Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Asnæs Samsøvej 1, 4550 Asnæs 1
  • Ejendomsmægler Asnæs Samsøvej 1, 4550 Asnæs 2
  • Ejendomsmægler Asnæs Samsøvej 1, 4550 Asnæs 3

Samsøvej 1
4550 Asnæs

Kontantpris
1.350.000 kr.
Fritidsbolig
50 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1963
Boligareal
50 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
1253 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.350.000 kr.
Udbetaling
70.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
5.325 / 4.531 kr.
Ejerudgift pr. md
1.103 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Tæt på den lækreste sandstrand og det flotte klitlandskab

Svalende dukkerter, fredelige omgivelser og solrige dasedage. Lyder det som jeres ultimative feriedrøm? Så se nærmere på dette charmerende fritidshus i Høve Strand. Her får I en oplagt mulighed for at skabe jeres eget ideelle fristed med plads til ro og samvær.

Huset er placeret på en blind grusvej i et vidunderligt sommerhusområde tæt på både skøn natur og gode indkøbsmuligheder i det nærliggende Asnæs Centret. Der er altså ikke en finger at sætte på beliggenheden, og med blot 500 meter til den dejligste, børnevenlige badestrand kan I således dagligt stå med fødderne i det klare, blå vand, ligesom frokosten kan indtages under trækronerne i Høve Skov. Er der dyreglade sjæle i husstanden, kan I tillige køre den korte tur til Odsherred Zoo, og så er der i nærområdet også mulighed for udfordre hinanden i minigolf.

Skal udehyggen istedet foregå i hjemlige rammer, kan I nyde hinandens selskab på den 1.253 kvadratmeter store naturgrund. Her kan I slænge jer i liggestolene på den anseelige, sydvendte træterrasse, og det endda helt uden bekymring, for den omsluttende plæne er af så vedligeholdelsesnem karakter, at den kun behøver at blive slået to gange om året.

Selve huset er opført i 1962, og byggestilen emmer af dansk sommer med sin træbeklædte facade og hvide vinduesrammer. En æstetik, der også er videreført i den tilstødende udhusbygning med anneks og skur, der sammen med carporten er malet i 2016. Boligarealet opmåles til 50 kvadratmeter, og som I træder inden døre ankommer I til det rummelige opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Her går trædetaljerne igen i både vægge, gulve og lofter, og fra de markante glaspartier strømmer et fortrinligt lysindfald. Det gulvopvarmede badeværelse er istandsat fra 2016, og så er huset særdeles velindrettet med hele to soveværelser. Der er mulighed for at etablere et tredje soveværelse i huset og yderligere er der mulighed for gæstesoveplads i annekset. Potentiale for udlejling, og nem og praktisk opvarmning da der er installeret varmepumpe.

Velkommen til!

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger