Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Duehusvej 98, 4632 Bjæverskov 1
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Duehusvej 98, 4632 Bjæverskov 2
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Duehusvej 98, 4632 Bjæverskov 3
Købsaftale underskrevet

Duehusvej 98
4632 Bjæverskov

Kontantpris
2.895.000 kr.
Rækkehus
107 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2002
Energimærke
C
Boligareal
107 m2
Værelser
3
Plan
1
Grundareal
446 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.895.000 kr.
Udbetaling
145.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
13.708 / 11.185
Ejerudgift pr. md
1.819 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Hyggeligt halvt dobbelthus på lukket vej i Bjæverskov

Velkommen til hyggelige Bjæverskov, hvor vi nu kan tilbyde jer dette skønne halve dobbelthus i et roligt område. Boligen er særdeles seniorvenlig og byder på to værelser, to badeværelser, et bryggers og en nydelig stue i åben forbindelse med køkkenet. Dertil kommer den fine baghave ud til grønne arealer, og fortil har I en carport til bilen.

Rødstenshuset er opført i 2002 af Lind & Risør med tegltag, og livskvaliteten er høj i boligen med gulvvarme samt flere moderne løsninger. Alt træværket ude på facaden er desuden malet i 2021, så det viser sig flot frem.

Stuen er placeret perfekt i forhold til solen med store vinduespartier ud mod baghaven, som sikrer, at aftensolen skinner ind fra vest. Tættest på køkkenet kan I invitere gæster på aftensmad ved spisebordet, mens den anden ende er stuen er oplagt til jeres sofaarrangement. Det U-formede køkken er veludnyttet med god plads til samarbejde på den anseelige bordplade, og I finder opbevaring til jeres remedier i de talrige skabe og skuffer.

Jeres soveværelse er nydeligt indrettet med plads til dobbeltsengen, og I får desuden adgang til eget badeværelse med en muret bruseniche og fin plads ved håndvasken. I tæt forbindelse med jeres soveværelse ligger det andet værelse, som kan bruges til kontor eller gæsteværelse.

Bagtil har I et rummeligt, vestvendt terrassemiljø, der passer perfekt til grillaftenerne, og herfra har I udsigt til det fine, grønne areal tæt på. I får derudover et græsareal indrammet af hække og blomsterbede.

Fra adressen tager det ikke mange minutter at gå til Bjæverskov centrum, hvor I både finder frisør, indkøbsmuligheder, apotek og meget mere. Fra bymidten kan I i øvrigt også stige på bussen direkte mod Køge, så livet her bliver let selv for jer uden bil.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger