Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Fyrrevej 48, 4632 Bjæverskov 1
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Fyrrevej 48, 4632 Bjæverskov 2
  • Ejendomsmægler Bjæverskov Fyrrevej 48, 4632 Bjæverskov 3
Ny pris!

Fyrrevej 48
4632 Bjæverskov

Kontantpris
2.850.000 kr.
Villa
141 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1972
Energimærke
D
Boligareal
141 m2
Værelser
6
Plan
1
Grundareal
974 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.850.000 kr.
Udbetaling
145.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
13.483 / 11.001
Ejerudgift pr. md
3.066 kr.
Prisudvikling
-4%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Spændende etplansvilla på blind vej i Vemmedrup

Find jer godt til rette i denne ualmindeligt pragtfulde etplansvilla, hvor en bekvem beliggenhed i Vemmedrup følger med. I kan se frem til at bo i et velindrettet hus fra 1972, der skiller sig ud fra mængden af ensformige parcelhuse og i stedet beriger jer med spændende arkitektoniske detaljer og stor dejlig udestue. Dertil hører en stor, sydvendt have, hvor I kan nyde udelivet til fulde.

Dette er stedet for jer, der ønsker at færdes i et børnevenligt kvarter blandt venlige naboer og alle byens bekvemmeligheder. Jeres nye hjem er velplaceret for enden af en lukket vej i et roligt villakvarter få skridt fra Vemmedrupskolen. Det bliver således ingen sag for familiens børn trygt at begive sig ad stien til skolen, ligesom de mindste får pasning nær hjemmet.

Derudover får I let ordnet dagligdagens indkøb, og dejligst af alt indbyder et væld af skønne skove udenfor byen til udflugter i det fri. Bemærk også, hvor let I tilgår motorvejen og togforbindelserne mod Køge og København.

I finder jeres nye hjem på Fyrrevej 48, hvor en bred indkørsel med fritstående carport tager imod jer. Ejendommen træder frem med en stengrå træfacade, der allerede udefra vidner om villaens særpræg.

Inden døre fortsætter det nydelige udtryk med store, lyse rum og fine faciliteter. Beboelsen centrerer sig omkring køkken-alrummet og to stuer, som udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I får rigelig plads til at indrette hyggelige sektioner, der samler familie og venner om stemningsfulde stunder. Dagslyset strømmer ind på tværs af rummene via vinduesglas i indervæggene samt vældige vinduespartier, der løfter sløret for den dejlige udestue. Køkkenet fremstår flot velholdt.

Den resterende del af boligen er allokeret til fire regulære værelser og et stort badeværelse, og ude venter en stor, lukket have med en skøn terrasse, hvor solen strømmer ned fra samtlige vinkler.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger