Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Brøndby Brøndbyvestervej 137, 2605 Brøndby 1
  • Ejendomsmægler Brøndby Brøndbyvestervej 137, 2605 Brøndby 2
  • Ejendomsmægler Brøndby Brøndbyvestervej 137, 2605 Brøndby 3

Brøndbyvestervej 137
2605 Brøndby

Kontantpris
5.495.000 kr.
Villa
201 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1962
Energimærke
C
Boligareal
201 m2
Værelser
5
Plan
2
Garage
25 m2
Grundareal
914 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)5.495.000 kr.
Udbetaling
275.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
20.942 / 18.254 kr.
Ejerudgift pr. md
4.111 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Boligen egner sig perfekt til flere generationer / den sammenbragte familie eller den voksende familie

Hvis I drømmer om at forene hele familien under et tag i et børnevenligt område med mange muligheder, må I ikke gå glip af denne pragtfulde bolig på Brøndbyvestervej 137 i Brøndby. Huset er opført i år 1962 og har et boligareal på 201 kvadratmeter fordelt på stueplan og første sal. På 2 salen er der yderligere 40 meget brugbare kvadratmeter. Husets store størrelse gør, at her kan I enten samle flere generationer (2 køkkener) eller bruge pladsen til den voksende familie og stadig etablere et hjemmekontor.

I Brøndby får I alle hverdagens goder serveret på et sølvfad, med velrenommerede skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder lige i nærheden, udover utallige fritidsaktiviteter og en S-togstation i cykelafstand fra boligen. Byen lokker med masser af oplevelser til hele familien, uanset om I er til sport, strand, byhygge eller det hele på en gang.

Hjemmet er velholdt og løbende blevet forbedret indtil 2020, med blandt andet nye badeværelser, udskiftning af taget samt facadeisolering.

Det første I møder, når I kører til jeres nye hjem, er den rummelige indkørsel med plads til flere biler, der afsluttes af en garage. Garagen forlænges af et rum, der kan indeholde et veludstyret værksted.

Entréen leder jer ind til de to opholdsmiljøer, der begge har egen stue og køkken. Fra det ene køkken tilgår I det ene af to brusebadeværelser med muret bruseniche. Opdelingen giver jer mulighed for både at nyde hinandens selskab, men også for at trække jer lidt tilbage, hvis I trænger til ro.

Fire af boligens værelser finder I på førstesalen, hvor der er endnu et brusebadeværelse med muret bruseniche og badekar. Ved siden af depotrummet leder trappen jer videre op til et ekstra værelse under husets tag, der kan bruges som et børneværelse eller et kontor.

Udenfor finder I en stor, sydøstvendt fliseterrasse, hvor alle generationerne kan mødes og nyde udsigten til jeres lukkede have med flotte æbletræer.

Ring til Martin tlf. 40911848 for yderligere information eller bestil en fremvisning??


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger