Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Dalmose Lærkevej 15, 4261 Dalmose 1
  • Ejendomsmægler Dalmose Lærkevej 15, 4261 Dalmose 2
  • Ejendomsmægler Dalmose Lærkevej 15, 4261 Dalmose 3

Lærkevej 15
4261 Dalmose

Kontantpris
720.000 kr.
Andelsbolig
61 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1984
Energimærke
D
Boligareal
61 m2
Værelser
2
Plan
1
Grundareal
2853 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
720.000 kr.
Udbetaling
40.000 kr.
Ejerudgift pr. md
2.188 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Fint andelsrækkehus med have nær skoven i Dalmose

Lige op til skoven i Dalmose ligger dette fine og velindrettede enderækkehus, som nu kan blive dit næste hjem. Andelsboligen med en billig boligafgift har egen have rundt om huset, og indenfor venter dig 61 veldisponerede kvadratmeter fordelt over en stue, et køkken, et rummeligt soveværelse og et badeværelse. Dertil kommer et loftrum til opbevaring.

Velkommen til Lærkevej 15.

Du bosætter dig i et roligt og lukket kvarter, hvor nærheden til skoven er et kæmpe plus. Derudover tilgodeses du også af korte afstande til hverdagens nødvendigheder, og der er hverken langt til indkøb, busstoppested eller Dalmosehallen. Du bliver desuden en del af en veldrevet andelsforening, som lige har fået renoveret fugerne i murværket på ejendommen.

Huset 1984 præsenterer sig pænt udefra med en gul murstensfacade og hvidrammede vinduer. I forhaven er der et lille redskabsskur, og ved siden af er der plads til at arrangere et havemøbelsæt.

Indenfor ankommer du til en møblerbar entré, så du nemt kan gemme sko og overtøj af vejen. Lige fremme ligger stuen, som let lader sig indrette med en sofasektion såvel som en spiseafdeling med plads til at invitere gæster på god mad i weekenden. Fra stuen er der ligeledes direkte udgang til den sydvendte terrasse. Det tosidede køkken har også en fin størrelse og albuerum til de gastronomiske udfoldelser.

Videre venter dig et dejligt soveværelse, som på samme måde rummer alt det nødvendige og mere til, hvis du eksempelvis har brug for et skrivebord. Til slut skal du se brusebadeværelset, som er veludnyttet med rum til både en vaskemaskine og en tørretumbler.

Prikken over i’et sættes af den lukkede have, hvor græsplænen omgives af en høj hæk, så du kan sidde ganske ugeneret på den indhegnede fliseterrasse mod syd og nyde sommeren under åben himmel.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger