Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Faxe Ladeplads Vråmosevej 1, 4654 Faxe Ladeplads 1
  • Ejendomsmægler Faxe Ladeplads Vråmosevej 1, 4654 Faxe Ladeplads 2
  • Ejendomsmægler Faxe Ladeplads Vråmosevej 1, 4654 Faxe Ladeplads 3
Nemt til 2 familier :-)

Vråmosevej 1
4654 Faxe Ladeplads

Kontantpris
2.995.000 kr.
Villa
204 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1900
Energimærke
C
Boligareal
204 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
11075 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.995.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
14.181 / 11.433
Ejerudgift pr. md
3.060 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Ejendom med mange muligheder midt i naturen ved Faxe Ladeplads

Om det er plads, muligheder eller naturoplevelser, der er mest af her på Vråmosegård, er svært at afgøre. Sikkert er det dog, at I får alle tre ting i rigelige mængder. Den skønne ejendom består af en indbydende bolig samt en garage og en lade med uendelige anvendelsesmuligheder. Alt dette fuldendes af den naturskønne beliggenhed med højt til himlen og åbne vidder, så langt øjet rækker.

Huset har tidligere været indrettet til to familier - og det kan nemt reetableres. Så vær moderne og flyt sammen med de gode venner eller måske to generationer, her er mulighederne.

Takket være ejendommens udbygninger og udearealer har I masser af muligheder, hvad enten I vil være hobbymekaniker eller sysle med andre pladskrævende hobbyer. Hestehold er også oplagt, og der er endda plads til at opføre en ridebane i nationale mål såvel som der allerede er etableret en grundfold. Det er tilmed muligt at købe et skovkort, så I kan ride i alle de nærliggende skove.

Går I med tanker om at gøre familien selvforsynende, så er det bare at gå i gang med produktion af egne æg, økologiske grise, geder eller får. Og hvad med eget osteri. Nyttehaven kan være leverandør af kartofler, løg, porer, radiser osv. Kun fantasien sætter grænser. 

Beliggenheden er også ideel for jagtentusiasten, og i området vil I opleve et rigt dyreliv, herunder rådyr, canadagæs, fasaner, ørne, falk og rødhalet glente.

Selve beboelsen udfolder sig over halvandet plan, og i stueplan har I et køkken-alrum, et bryggers og et badeværelse. Uniform-køkkenet byder på god plads og et amerikanerkøleskab, og herfra kan I træde ud på en sydvestvendt terrasse. På førstesalen venter en stor stue med ovenlysvinduer samt to værelser, et badeværelse og et depotrum. Fra det største værelse er der udgang til balkonen, hvorfra man har en helt fantastisk udsigt. I boligen er der 204 m2 til rådighed plus en garage på 48 m2 og en lade på 180m2. Boligen har indlagt fibernet.

Ejendommen ligger på en blind vej, og trods de rolige omgivelser er der mindre end to kilometer til Faxe Ladeplads by med indkøb, skole, strand og det maritime havnemiljø. Samtidig får I let adgang til togforbindelse til Køge og bus til Næstved.

Kan I se det for jer? Så ring til Christian 30502359 for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger