Roskildevej 53, 3. 303
2000 Frederiksberg

Kontantpris
2.125.000 kr.
Ejerlejlighed
65 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
1972
Energimærke
D
Boligareal
65 m2
Værelser
2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.125.000 kr.
Udbetaling
110.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.075 / 7.110 kr.
Ejerudgift pr. md
2.651 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Lejlighed med fantastisk udsigt

Denne lejlighed på tredje sal, flot hævet over byens larm og støj, er nu klar til nye ejere. Lejligheden er lige til at flytte ind i, da den fremstår pæn og ordentlig. Du finder et stort og lyst badeværelse med separat brus, noget som i den grad er en mangelvare i området. Desuden er der rigtig god plads i soveværelset og køkken/alrummet er helt ualmindeligt lyst og dejligt. Du kommer op i en højde, hvor der ikke er forstyrrende bygninger overfor, men derimod kun sol. Dette betyder også, at den store altan vil blive brugt flittigt, da du her kan nyde solens stråler helt uforstyrret. 

Her er flere elevatorer i bygningen, så adgangen til lejligheden er nem. Ejendommen er meget veldrevet og økonomien er der styr på. Det er en relativt moderne bygning, der udover elevatorer også har fællesvaskeri, solfyldt, grønt gårdområde og rigtig gode parkeringsforhold. 

Beliggernheden fejler bestemt heller ikke noget. Du er i gåafstand til Frederiksberg Have, gode indkøbsmuligheder, caféer, Zoologisk Have, Søndermarken og alt hvad Frederiksberg ellers har at tilbyde. Herudover er du tæt på hyggelige Valby Langgade og Spinderiet. Offentlig transport er rigtig god i området, og der er både tog, bus og metro inden for kort afstand fra lejligheden.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger