Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Frederikssund Kirsebærvænget 2B, 3600 Frederikssund 1
  • Ejendomsmægler Frederikssund Kirsebærvænget 2B, 3600 Frederikssund 2
  • Ejendomsmægler Frederikssund Kirsebærvænget 2B, 3600 Frederikssund 3

Kirsebærvænget 2B
3600 Frederikssund

Kontantpris
4.395.000 kr.
Villa
340 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1960
Energimærke
D
Boligareal
340 m2
Værelser
8
Plan
2
Garage
30 m2
Grundareal
1842 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)4.395.000 kr.
Udbetaling
220.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
16.759 / 14.512 kr.
Ejerudgift pr. md
5.295 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Liebhaverejendom med skøn, velanlagt have i Store Rørbæk

Kan I ikke stå for den charme, som ældre bygninger rummer? Så se nærmere på denne liebhaverejendom med en fantastisk historie, der trækkes tilbage til Færgekroen Bi-Lidt i Frederikssund. Villaen er nemlig opført af selvsamme bygmester med samme gedigne materialer.

Bygningens elegance er ikke til at tage fejl af, og I kan forvente kvalitetsmaterialer såvel ude som inde. Tag og mursten er fra Knabstrup Teglværk, mens teaktræsvinduer og mahognidøre fra Jægerspris Vinduet skaber fine kontraster til de gule sten. På taget sørger de syv kviste for at invitere dagslyset ind, hvor flere originale detaljer stadig pryder. Her tænkes særligt på sildebensparketgulvet i egetræ, pejsen, marmorfliserne på gæstetoilettet og de mange indbyggede skabe.

De tre stuer en suite danner rammerne om enhver anledning, og særligt pejsestuen, som for nuværende er indrettet som et bibliotek, er bemærkelsesværdig. Med 4,87 meter til loftet og et dejligt lysindfald fra syd hersker en sublim stemning, og så kan hjemmekokken se frem til et nydeligt køkken med massive låger, en bordplade i amerikansk nøddetræ og hvidevarer fra Miele og SMEG. Etagen fuldendes af et bryggers, et fyrrum og et gæstetoilet, mens alle fem værelser ligger på første sal sammen med to badeværelser.

Forhaven er anlagt i romantisk stil med velduftende roser, og den store grund på 1.842 kvadratmeter byder på flere hyggelige solkroge til havemøblerne. Terrassen i havetegl er fra 2017, og 2016 bød på et fint shelter. Der er med andre ord mulighed for leg og udfoldelse, og på matriklen er der også et hønsehus med kobbertag og plads til fire biler i indkørslen.

Store Rørbæk er en by i udvikling, med bla. nyåbnet S-togsstation. Her er fredfyldt og naturskønt, og inden for en radius af omtrent fire kilometer har I alle hverdagens fornødenheder.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger