Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Korsørvej 1, 4250 Fuglebjerg 1
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Korsørvej 1, 4250 Fuglebjerg 2
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Korsørvej 1, 4250 Fuglebjerg 3

Korsørvej 1
4250 Fuglebjerg

Kontantpris
995.000 kr.
Villa
129 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1836
Energimærke
F
Boligareal
129 m2
Værelser
8
Plan
3
Grundareal
555 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)995.000 kr.
Udbetaling
50.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.737 / 3.857
Ejerudgift pr. md
1.109 kr.
Prisudvikling
-16%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Renoveringsmoden villa med butikslokale centralt i Fuglebjerg

I Fuglebjerg kan I overtage en ejendom ud over det sædvanlige. Her får I nemlig en villa med et erhvervslokale, der giver en god lejeindtægt, som kan betale en del af huslejen. Boligen fremstår yderst charmerende med mange æstetiske detaljer, og da huset er klar til at blive renoveret er det alletiders mulighed for jer, der drømmer om at give ejendommen en kærlig hånd og skabe et hjem, som matcher jeres behov. Et andet plus er den lukkede, private have og beliggenhed centralt i byen. Der er mulighed for at ejendommen kan tilsluttes fjernvarme.

Fuglebjerg har en fordelagtig placering nær Slagelse, Sorø, Næstved, Skælskør og Korsør. Foruden attraktive pendlermuligheder tilbyder byen rigtig meget lokalt, og endda bor I nær det hele. Således kan I til fods nå skolen, pasningstilbud, indkøb, sport, biblioteket og bussen, mens cyklen hurtigt kan fragte jer mod naturoplevelser.

Huset imponerer fra første øjekast takket være de spændende detaljer, hvor eksempelvis lofterne kan fremhæves. Disse ses i de smukke stuer, som giver jer spændende indretningsmuligheder, for der er faktisk hele fire styks. Den ene tilgås direkte fra køkkenet og udgør en oplagt spiseafdeling, mens de to andre er sammenhængende, og den sidste prydes af sprosseruder, der trækker havens idyl og solstråler direkte ind i rummet. Går I ovenpå, er der etableret fire værelser, og på samme vis har første sal et badeværelse. Her er også et loftrum, som I kan overveje at udnytte, hvis I mangler plads.

Haven er ugeneret, og I har sikkert allerede ladet blikket falde på gårdmiljøet, som emmer af sommerhygge. Forestil jer lige at finde grillen frem eller servere skalddyr i solen, mens børnene kan lege i de grønne rammer, som græsplænen tilbyder.

Er det jeres boligdrøm - book en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger