Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Sorøvej 24, 4250 Fuglebjerg 1
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Sorøvej 24, 4250 Fuglebjerg 2
  • Ejendomsmægler Fuglebjerg Sorøvej 24, 4250 Fuglebjerg 3
Ideel til to generationer

Sorøvej 24
4250 Fuglebjerg

Kontantpris
2.595.000 kr.
Villa
261 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1920
Energimærke
D
Boligareal
261 m2
Værelser
6
Plan
1
Garage
30 m2
Grundareal
2588 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.595.000 kr.
Udbetaling
130.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
12.292 / 10.011
Ejerudgift pr. md
1.990 kr.
Prisudvikling
-13%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Velgjort villa med plads til udfoldelser, evt. to generationer under samme tag

Find jer til rette i Fuglebjerg, hvor denne solide rødstensvilla venter jer. I får fornøjelsen af en flot, velindrettet bolig på 261 kvadratmeter, hvortil der hører en anseelig værkstedshal og mange gode disponible rum. Det er således oplagt at drive en pladskrævende virksomhed på adressen, omend I også med fordel kan udleje erhvervslokalerne. En anden mulighed kan også være at I er to generationer der ønsker at købe hus sammen - ejendommen kan nemt fysisk opdeles til to enheder, med badeværelse og køkken i hver bolig.

Ejendommen fremtræder velholdt, og inden døre fortsætter det indbydende interiør med moderne elementer i kvalitetsmaterialer, der får selskab af dejlige lysindfald. Køkken-alrummet udgør boligens primære samlingssted, hvor I kan nyde selskabelige stunder side om side med gastronomiske udfoldelser.

Køkkenet fra HTH er etableret i 2020 og danner en skøn ramme om madlavningen med hvide, grebsfrie fronter og en massiv bordplade af bøgetræ med afrundede kantprofiler. Franske døre leder videre ind i en rummelig dagligstue, og det åbne rumforløb til køkken-alrummet forøger følelsen af et forenet, fremkommeligt miljø. Bemærk også de smukke plankegulve.

Stueetagen i denne del af huset råder endvidere over et gæstetoilet, mens førstesalen er allokeret til to soveværelser og et badeværelse med kar. Fra køkken-alrummet er der også dobbeltdøre ud til terrassen, ligesom I kan tilgå yderligere en stor stue, hvor langbordet passer perfekt ind under ovenlysvinduet.

Hvis I fortsætter videre, ankommer I til bryggerset, hvortil et badeværelse og et stort soveværelse (der nemt kan deles til to værelser) støder til. Beboelsen er integreret med udbygningerne, så I kan også tilgå erhvervsdelen direkte, hvor I finder et grovkøkken, fem disponible rum samt værkstedshallen, der med garanti vil glæde bilentusiasten. Den brede indkørsel og gårdspladsen gør sig ligeledes nyttig.

Ejendommen har mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme. Der kan nemt etableres mere græsplæne hvis der er behov for en stor fodboldbane til børnene.

Fuglebjerg tilgodeser børnefamilien med alt fra indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og pasningstilbud, og børnene kan også nemt cykel til Lille Næstved Skole. Byen byder ydermere på spisesteder, legepladser og grønne områder, og nærmiljøet er derudover præget af åbne vidder og friland.

Da der tidligere har været drevet maskinindustri og fremstilling af husholdningsapparater er erhvervsdelen af ejendommen kortlagt på vidensniveau 1 efter jordforureningsloven, defineret som “Et areal betegnes som kortlagt på vidensniveau 1 (V1), hvis der er tilvejebragt en faktisk viden om aktiviteter på arealet eller aktiviteter på andre arealer, der kan have været kilde til jordforurening på arealet.”


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger