Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Gadstrup Gammel Skolevej 4, 4621 Gadstrup 1
  • Ejendomsmægler Gadstrup Gammel Skolevej 4, 4621 Gadstrup 2
  • Ejendomsmægler Gadstrup Gammel Skolevej 4, 4621 Gadstrup 3

Gammel Skolevej 4
4621 Gadstrup

Kontantpris
2.995.000 kr.
Villa
150 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1830
Energimærke
D
Boligareal
150 m2
Værelser
5
Plan
2
Garage
40 m2
Grundareal
522 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.995.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
11.436 / 9.914 kr.
Ejerudgift pr. md
3.239 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Indflytningsklar villa i idylliske Gadstrup

På Gammel Skolevej 4 i Gadstrup møder I dette charmerende og velholdte bondehus, der kan bryste sig af en naturskøn beliggenhed i et aktivt lokalsamfund samt en veldisponeret planløsning med fire værelser og et hyggeligt landkøkken. Dertil kommer et yderst rimeligt varmeforbrug og en solrig gårdhave.

Bliver dette jeres nye hjem, bosætter I jer i en historisk by med trygge og børnevenlige omgivelser, hvor der er mange aktiviteter for dem, som har lyst til at deltage. Det inkluderer blandt andet banko, dans og madklub i Ramsømagle forsamlingshus samt gymnastik og zumba i Ramsøhallen. Børnene får ikke langt til Gadstrup Skole, ligesom også daginstitutioner og indkøb er inden for gåafstand, mens Roskilde kan nås i bil på et kvarter.

Boligen med det stråtækte tag og vinduer af fyrretræ stod færdig i 1830 og har engang fungeret som købmand, så I får en lille bid af byens historie. I de seneste år er der foretaget løbende renoveringsprojekter, hvor det blandt andet kan nævnes, at der i 2014 blev lagt ny mønning på taget, og i de efterfølgende to år er enkelte ydervægge genopført med gasbetonsten og isolering. Herregårdsstenene i forhaven og gårdhaven er fra 2018, mens rækværket fik ny maling i 2020.

Inden døre venter et stemningsfuldt og rummeligt landkøkken i åben forlængelse af en spisestue. Herefter ligger en stor stue, der får tilført masser af dagslys takket være de mange vinduer og sektionen med loft til kip, mens de synlige loftsbjælker tilføjer ekstra karakter. Som det sidste råder stueplan over et brusebadeværelse med dobbelte håndvaske, et bryggers og et værelse. Førstesalen består af tre rum, med et afsnit dedikeret til walk-through-closet med indbyggede opbevaringsløsninger. 20m2 af 1. salen indgår i boligarealet, og der er mange muligheder både på 1. sal og i stueplan for at ændre rumfordelingen. Se de alternative plantegninger for inspiration.

I gårdhaven findes ligeledes et anneks med udestue, to disponible rum, en garage og carport.
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger