Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Gørlev Lærkevej 19, 4281 Gørlev 1
  • Ejendomsmægler Gørlev Lærkevej 19, 4281 Gørlev 2
  • Ejendomsmægler Gørlev Lærkevej 19, 4281 Gørlev 3
Ny pris !!

Lærkevej 19
4281 Gørlev

Kontantpris
1.395.000 kr.
Fritidsbolig
58 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1973
Boligareal
58 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
1165 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.395.000 kr.
Udbetaling
70.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.557 / 5.322
Ejerudgift pr. md
1.621 kr.
Prisudvikling
-3%

Del med dine venner

Mød din mægler

Thomas Sørensen fra Andersen Bolig
Thomas Sørensen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Thomas

Dejligt højtliggende fritidshus med udsigt over grønne områder. Virkelig dejligt område med plads til ro og fred-

Kølig rosévin på terrassen og lækre grillmiddage i haven på de lune sommeraftener. Lyder det som opskriften på en herlig ferie? Så skal I vende blikket mod dette fritidshus, som ligger med en dejlig udsigt og bygget højt over jorden. Her venter tre værelser og et opholdsmiljø, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en solrig terrasse med naturskøn udsigt, og resultatet bliver en hyggelig base for ferielivet.

Reersø har en særegen natur med kystlandskaber, høje klinter og vådområder. I får gåafstand til stranden, som inviterer til svalende dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. På havnen er der en god fiskehandler med røgeri, ligesom området også byder på en købmand og en restaurant. Endelig tager det kun en halv time at køre til Slagelse eller Kalundborg.

I kan se frem til en dejlig grund med en græsplæne til børnenes leg. Her er også en solrig terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Herude understreges den idylliske beliggenhed med en smuk udsigt over det grønne landskab.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Trumfkortet er opholdsmiljøet med stue og køkken ud i ét, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer og terrassedør, som sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til terrassen. I stuen kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen.

Køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et badeværelse og tre soveværelser, så her er plads til familien eller overnattende gæster. Som bonus er der en carport og et skur med mulighed for at slutte en vaskemaskine.

Kom og oplev boligen.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger