Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Gørlev Tjørnetoften 10, 4281 Gørlev 1
  • Ejendomsmægler Gørlev Tjørnetoften 10, 4281 Gørlev 2
  • Ejendomsmægler Gørlev Tjørnetoften 10, 4281 Gørlev 3
Ny pris! :-)

Tjørnetoften 10
4281 Gørlev

Kontantpris
1.495.000 kr.
Villa
183 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2003
Energimærke
C
Boligareal
183 m2
Værelser
6
Plan
2
Grundareal
1056 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.495.000 kr.
Udbetaling
75.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.937 / 5.647
Ejerudgift pr. md
2.039 kr.
Prisudvikling
-9%

Del med dine venner

Mød din mægler

Thomas Sørensen fra Andersen Bolig
Thomas Sørensen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Thomas

Rigtig dejligt allergivenligt og klimavenligt hus beliggende på stille villavej.

Nu kan I få landidyl, masser af plads og svensk charme i en herlig forening, når I tager springet og flytter til Gørlev. I får fornøjelsen af et smukt træhus, som er både klimavenligt, energivenligt og allergivenligt og som tilbyder jer 183 veldisponerede kvadratmeter samt en dejlig, stor have med direkte adgang til et grønt fællesområde.

Villaen fra 2003 præsenterer sig nydeligt med rødmalet facade og hvide detaljer, og ved ankomst bemærkes også den fritstående carport, der matcher huset. Inden døre åbenbares et indflytningsklart interiør med dejlige lysindfald og en yderst behagelig atmosfære.

Stuen og køkken-alrummet udgør boligens primære opholdsmiljøer og indbyder således til samvær i familien, og i alrummet danner et yndigt, hvidt køkken ramme om gastronomiske udfoldelser. Endvidere råder stueetagen over to værelser, et nydeligt badeværelse samt et bryggers med egen indgang.

Yderligere tre værelser venter jer på førstesalen, og heroppe er der ligeledes et gæstetoilet, ligesom I også snildt kan indrette reposen med en hyggekrog eller et legeområde.

Ude får I en solbeskinnet fliseterrasse, hvor I kan nyde aftensolen, ligesom haven med hæk hele vejen rundt giver jer fine forhold for udelivet. I forlængelse af haven er der grønne arealer og boldbaner, og børnene kan nemt smutte ud gennem hækken og mødes til leg og boldspil med andre børn i nabolaget.

I bosætter jer fordelagtigt for enden af en blind vej, hvor marker og skovklædte enge breder sig lige vest for matriklen. I er derfor garanteret rolige omgivelser, omend alle hverdagens fornødenheder er inden for kort afstand. Eksempelvis er der kun 700 meter til Gørlev Skole, og øvrige få skridt fører jer til dagligvarebutikker og spisesteder langs Algade. Endelig får I nemt til naturskønne oplevelser på Reersø og ved Tissø.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger