Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Haslev Allegade 60, 4690 Haslev 1
  • Ejendomsmægler Haslev Allegade 60, 4690 Haslev 2
  • Ejendomsmægler Haslev Allegade 60, 4690 Haslev 3
Ny pris!

Allegade 60
4690 Haslev

Kontantpris
2.250.000 kr.
Villa
147 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1931
Energimærke
F
Boligareal
147 m2
Værelser
6
Plan
3
Garage
17 m2
Grundareal
690 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.250.000 kr.
Udbetaling
115.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.589 / 7.399 kr.
Ejerudgift pr. md
2.510 kr.
Prisudvikling
-4%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Indflytningsklar villa med spændende planløsning

En spændende planløsning og en velanlagt have med et orangeri, der giver sommeren de bedste betingelser, er blot nogle af de højdepunkter, som de nye ejere af denne indflytningsklare murermestervilla kan se frem til.

Beliggenheden er blandt de bedste, da I bor på en stille vej nær stationen med kommende hurtigtog til København. I kort afstand fra adressen finder I tilmed både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, mens pendleren får en køretid på omtrent 20 minutter til Køge og Næstved. Ofte tager turen til København kun 5 minutter mere end fra Køge. Vil I en tur i svømmehallen er det let at gå dertil, ligesom I kan tage på udflugt til naturreservatet Haslev Orned.

Villaen ligger højt, hvilket giver en skøn udsigt over området, der særligt kan nydes fra altanen på første sal. Andre herligheder er den klassiske stukkatur og rosetloft i stuen, trægulve i en del af huset og italienske klinker med hugget marmor i noget af kælderen. Med andre ord byder jeres nye hjem på masser af æstetiske detaljer og en grundplan, der er lidt udover det sædvanlige.

I stueetagen har I en dejlig, lys stue med brændeovn, der har tilgang til en hyggelig havestue, hvor høje vinduer bringer det grønne helt tæt på, mens denne også er bindeled til endnu en stue. Køkkenet i lyse toner er toppet af en mørk bordplade og opstillet, så I får mest muligt ud af kvadratmeterne. Videre ovenpå venter tre værelser, hvoraf ét skiller sig ud med egen altan. Det er også her I har et badeværelse med badekar. Endelig er der kælderen, som blev istandsat i 2019 og består af et badeværelse, et disponibelt rum og et bryggers.

Haven er helt fantastisk med æbletræer, pærer, kirsebær og orangeriet, hvor I kan dyrke lækkerier til middagsbordet og opstille et cafésæt. I 2019 har man givet haven et løft med blandt andet en hardwood-terrasse samt ny carport med skur.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger