Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Haslev Enghavegårdsvej 4, 4690 Haslev 1
  • Ejendomsmægler Haslev Enghavegårdsvej 4, 4690 Haslev 2
  • Ejendomsmægler Haslev Enghavegårdsvej 4, 4690 Haslev 3

Enghavegårdsvej 4
4690 Haslev

Kontantpris
2.795.000 kr.
Villa
360 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1837
Energimærke
C
Boligareal
360 m2
Værelser
9
Plan
2
Grundareal
3373 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.795.000 kr.
Udbetaling
140.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.675 / 9.195 kr.
Ejerudgift pr. md
3.556 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Unikt tofamilieshus lidt udenfor Haslev

Med denne ejendom på Enghavegårdsvej 4 får I to boliger på én matrikel med en grund på over 3.300 kvadratmeter og flere udbygninger, hvor kontorbygningen på 24 kvadratmeter er godkendt til erhverv.

Med de to boliger i halvandet plan er der mulighed for at bo flere generationer sammen. Den ene bolig kendetegnes ved den flotte kampestensfacade, mens den anden bolig har en fin, hvid facade.

I den ene bolig kan I se frem til 170 kvadratmeter, der spreder sig over tre værelser, en dejlig stue, køkken-alrum, bryggers og et badeværelse med muret bruseniche. Det charmerende køkken har en hyggelig brændeovn og fine, udskårne fronter. På førstesalen finder I stuen, hvor bjælkeloftet skaber en helt særlig atmosfære. Udenfor er der en overdækket, sydvestvendt træterrasse, som har udsigt til den flotte have.

Den anden bolig byder på 190 kvadratmeter, som fordeler sig over tre værelser, køkken-alrum med viktualierum, stue, bryggers samt to badeværelser, hvor det ene har badekar og det andet brusekabine. I køkkenet får I smukke, sorte skiffersten som bordplade på køkkenøen, og i alrummet kan I se den blottede kampestensfacade, der virkelig skaber karakter i boligen. Fra stuen på førstesalen får I udgang til en sydvestvendt, overdækket altan, der indbyder til mange hyggelige stunder.

Sælgerne har netop fået installeret nyt rensningsanlæg.

Udendørsområderne er helt fantastiske, og I kan uden problemer etablere en stor køkkenhave, et dejligt drivhus eller noget helt tredje. Græsplænen inviterer også til et utal af hyggelige stunder sammen med hele familien.

Med en beliggenhed som denne får I ro og idyl som jeres nærmeste naboer. I kan også se frem til, at hverdagens faciliteter er ganske tæt på, for Terslev Skole, Terslev Børnehus ligger ca. 2 km væk  og indkøbsmuligheder er blot små tre kilometer fra jer, og så får I let adgang til motorvejen, som bringer jer til København på cirka 40 minutter.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger