Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Haslev Nielstrupstræde 3, 4690 Haslev 1
  • Ejendomsmægler Haslev Nielstrupstræde 3, 4690 Haslev 2
  • Ejendomsmægler Haslev Nielstrupstræde 3, 4690 Haslev 3
Nyhed

Nielstrupstræde 3
4690 Haslev

Kontantpris
1.295.000 kr.
Villa
179 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1920
Energimærke
G
Boligareal
179 m2
Værelser
5
Plan
2
Garage
42 m2
Grundareal
519 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.295.000 kr.
Udbetaling
65.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.153 / 4.960
Ejerudgift pr. md
2.236 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Charmerende bondehus i naturskønne omgivelser

I naturskønne omgivelser i landsbyen Nielstrup har I nu mulighed for at overtage dette charmerende hus, der med en istandsættelse vil danne fine rammer for familielivet. Indenfor får I tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en flot vinkelstue. Derudover er der en garage og en frodig have, der med en trimning kan blive et afslappende værested.

Det stråtækte bondehus fra 1920 står flot med en lys facade og et stråtag med to kvistvinduer ud mod gaden. Boligen står på en 519 m2 grund med en privat baghave.

Det familiære samvær kommer til at foregå i den store stue, der er nydelig i sit udtryk med tværgående loftsbjælker, et skønt lysindfald fra syd og en brændeovn fra 2019, som bidrager med både varme og hygge. Her finder I plads til sofaarrangementet, og spisepladsen kan I passende indrette tæt ved den murede hvælving mod det tosidede køkken. Derudover er der et badeværelse, et soveværelse og et bryggers i stueetagen.

Ovenpå får I glæde af to anseelige værelser samt en rummelig repos, hvor I kan lave en kontorplads. Alle rummene har indbygget opbevaringsplads, hvilket giver en vis frihed, når familiemedlemmerne skal indrette deres personlige base.

Huset ligger gemt bag et hegn, hvilket gør, at både forhave og baghave er et yderst privat sted at slappe af. I baghaven er der en solrig, sydvendt fliseterrasse, hvor I kan sætte havemøbler og grill, og der er desuden to drivhuse heromme.

I bosætter jer i en hyggelig landsby, hvor I kan købe lokalt producerede grøntsager ved den nærliggende vejbod, og ellers bare nyde roen i det naturskønne område med en gåtur til Nielstrup Sø. Desuden er der overskuelig afstand til indkøb, skole og dagtilbud, og pendleren vil sætte pris på, at der er under to kilometer til motorvejen.

Ring til Christian på 30502359 for at høre nærmere 

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger