Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Haslev Nygade 64, 4690 Haslev 1
  • Ejendomsmægler Haslev Nygade 64, 4690 Haslev 2
  • Ejendomsmægler Haslev Nygade 64, 4690 Haslev 3
Ny pris!

Nygade 64
4690 Haslev

Kontantpris
1.850.000 kr.
Villa
121 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1906
Energimærke
D
Boligareal
121 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
335 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.850.000 kr.
Udbetaling
95.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.761 / 7.063
Ejerudgift pr. md
2.376 kr.
Prisudvikling
-7%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Hyggeligt byhus med super beliggenhed og fjernvarme

Haslev er en dejlig by, og der kan I nu bo helt centralt, når nøglerne til Nygade 64 lander i jeres hænder. Foruden den gode beliggenhed venter jer halvandet plan, som er yderst veldisponeret, og derfor giver jer tre værelser at vælge imellem. I får også både et køkken-alrum og en stue at indrette, og så indeholder hjemmet naturligvis et bad og et bryggers. Haven udgør prikken over i’et som garant for at nyde solrige stunder eller finde tiltrængt skygge under den overdækkede hyggekrog.

Adressen har mange fordele, og nærheden til skole og indkøb er bestemt værd at fremhæve. De helt små familiemedlemmer kommer også nemt til daginstitution, og derudover bliver pendleren i høj grad tilgodeset. Det gælder, uanset om I tager en biltur på 45 minutter til København eller hopper på toget. Ved sidstnævnt drages der især fordel af den kommende Ringsted-togforbindelse.

Udefra præsenteres I for en lys facade med et klassisk, rødt tag. I begiver jer hurtigt indenfor, hvor I passerer badeværelset og drejer mod køkken-alrummet til den anden side. Her kan maden tage form omgivet af det velholdte, rustikke design, der allerede nu indikerer husets fine stand. Videre breder stuen sig med det smukkeste lysindfald, der bliver et aktiv om formiddagen. Om aftenen har I derimod fremragende vilkår til at tænde tv’et og se en spændende film.

Resten af stueplan fordeler sig over et mindre disponibelt rum til opbevaring samt det uundværlige bryggers, og endelig har I et værelse. De øvrige to soverum ligger på første sal og fuldender kvadratmeterne sammen med en repos.

Tilbage er blot haven, der forkæler med sydvendt orientering og masser af opholdsmiljøer til sommermånederne. Plænen indbyder således til aktiviteter og leg, mens der er skønne forhold for afslapning på terrassen.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger