Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Haslev Skuderløse Bygade 24, 4690 Haslev 1
  • Ejendomsmægler Haslev Skuderløse Bygade 24, 4690 Haslev 2
  • Ejendomsmægler Haslev Skuderløse Bygade 24, 4690 Haslev 3

Skuderløse Bygade 24
4690 Haslev

Kontantpris
1.895.000 kr.
Villa
183 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1877
Energimærke
C
Boligareal
183 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
1366 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.895.000 kr.
Udbetaling
95.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.253 / 6.247 kr.
Ejerudgift pr. md
2.303 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Ejendommen hvor pendlere og børnefamilier kan føle sig hjemme.

I kommer til at bo i trekantområdet mellem Næstved, Ringsted og Haslev. Skal I eksempelvis handle ind i et af Danmarks største indkøbscentre, er der kun ti minutter til storcenteret i Næstved. Danmarks måske bedste landbørnehave er tæt på hjemmet. Går børnene i skole i Haslev, er der mindre end ti minutter i bil. Børnefamilierne har opdaget området, så der er masser af legekammerater. De hjemlige rammer består af marker og skov tæt på jer, hvilket giver en skøn og rolig atmosfære, hvor sindet kobler helt fra i forhold til det stressende tempo i storbyen.

Huset er fra 1877 med masser af sjæl og personlighed. De to tilbygninger er fra 1988 med topmoderne indretning. Boligen er lige til at flytte ind i, da de nuværende ejere har kredset om den. Der er landlig stemning i boligen med rustikke undertoner og bjælkeloft i stueetagen. Køkkenalrummet er stedet, hvor familien samles efter en lang dag, og I kan snildt snakke sammen, mens I som forældre kokkerer ved den massive valnøddebordplade i Vordingborg-køkkenet, mens børnene tegner eller laver lektier ved spisebordet. Når varmen sænker sig over hjemmet, er der tilsluttet vand til kølefryseskabet, som leverer koldt vand eller isterninger, uden I behøver at åbne døren.

Gulvene består af sorte skifferfliser og askparket. Der er gulvvarme i hele huset, undtagen bryggerset og køkkenet, og I vil opleve en lav varmeregning takket være pillefyret. Familien kan indrette sig med teenagezone på førstesalen, mens soveværelset med walk-in garderobe og det flotte badeværelse ligger i stueetagen. I stueplan er der yderligere et fint værelse der fint kan bruges til kontor eller det fjerde soveværelse.

Træder I udenfor, er der et skønt og hyggeligt gårdmiljø og have med masser af privatliv og hyggekroge. Her er desuden masser af plads til kaniner, høns eller lignende. Garagen byder på gode muligheder for realisering af familiens drømme. Den kan eksempelvis bruges til hjemmeværksted eller hobbyrum med sine godt 50 m2 og et stor loft til opbevaring. Der er er indlagt fibernet i ejendommen.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger