Gurrehavevej 3
3200 Helsinge

Kontantpris
2.975.000 kr.
Villa
140 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2006
Energimærke
C
Boligareal
140 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
554 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.975.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
11.309 / 9.829 kr.
Ejerudgift pr. md
2.986 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Theresa
Theresa Lykke Gosvig
Telefon: 29777542
Book Fremvisning
Skriv til Theresa

Skøn 1 plans villa med suveræn planløsning

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne velindrettet 1 plans kvalitetsvilla, med god plads til den store børnefamilie, til salg.

Villaen er opført i 2006 som prøvehus og der er derfor kræsede ekstra for byggematerialerne. Det ses fx ved zinktagrenderne, det ekstra store varmeanlæg og gulvvarme i hele huset. Ligeledes har villaen lave forbrugs- og ejerudgifter. 

Indendørs bydes du velkommen i entréen, med god opbevaringsplads og adgang via lem til loftet. Praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Det store køkkenalrum er husets naturlige samlingspunkt. Køkkenet er funktionelt, her er masser af skabs- og bordplads og det fremstår flot med de beige natursten. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til den sydvestvendte terrasse og haven.

Rummelig opholdsstue med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Den flotte natursten fra køkkenet går igen på den ene væg i stuen og er med til skabe en rød tråd mellem rummene. Fra stuen er der adgang til den overdækket terrasse.

Huset består desuden af en forældreafdeling med stort soveværelse, garderobe og eget badeværelse. Huset har yderligere tre gode værelser, det ene med indbygget skabe. Samt endnu et stort badeværelse.

Den velpasset have er lukket helt af både med både hæk og hegn. Haven indbyder til både afslapning, spil og leg for hele familien. Til huset hører desuden carport med indbygget skur, drivhus og legehus.

Elsker du naturen, vil du også elske ejendommens beliggenhed. Du er tæt på både Tisvilde Hegn, Gribskov, Valby Hegn og Arresø. De trygge stisystemer gør, at du hurtigt på cykel, kan komme til indkøb, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Børnene kan nemt tage bussen til Bjørnehøjsskolen, som stopper ude ved vejen.

Ring på tlf. 29 77 75 42 for en fremvisning af denne skønne bolig.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger