Kikudbakken 2
2730 Herlev

Kontantpris
6.999.000 kr.
Villa
196 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2014
Energimærke
A2010
Boligareal
196 m2
Værelser
6
Plan
1
Grundareal
922 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)6.999.000 kr.
Udbetaling
350.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
26.556 / 23.231 kr.
Ejerudgift pr. md
5.846 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Mathias Degn
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Mathias

Stor og moderne Villa

Det er på Kikudbakken 2 ved Hareskoven, at I møder denne moderne villa, som med byggeår i 2014 er lige til at flytte ind i. Boligen danner de perfekte rammer om familielivet og har en fordelagtig planløsning med en adskilt forældre- og børneafdeling.

Ejendommen er opført af Huscompagniet, og der er tale om et vedligeholdelsesfrit Fiskerhus med opmurede gavle og sidehængte vinduer.

Indendøre venter jer 196 kvadratmeter, hvor huset særligt er kendetegnet ved den øgede loftshøjde, akustiklofter og indbygningsspots. Det centrale samlingspunkt bliver i køkken-alrummet med brede glaspartier, der gavmildt trækker dagslyset ind. Det stilrene HTH-køkken brillerer med hvide, grebsfrie elementer og en køkkenhalvø med integrerede siddepladser. I finder også et amerikanerkøleskab, en induktionskogezone og en ovn i ergonomisk højde.

I stuen kan I snildt arrangere jer med det bløde møblement, og fra stuen og alrummet kan I tilgå haven. Videre er et værelse med integreret walk in closet og eget badeværelse med spabad, som udgør et ideelt forældreafsnit. Dertil kommer fire værelser, som har eget badeværelse med bruseniche. Boligen fuldendes af et rummeligt bryggers.

Udenfor strækker en stor have sig med en fliseterrasse, som smyger sig om ejendommen. Herude kan I sidde ugeneret bag de tæt opvoksede hække og nyde solskinsvejret, mens børnene leger på plænen, på trampolinen eller i legehuset.

På matriklen står også en muret dobbeltcarport fra 2015 med zinkinddækning og et integreret skur.

I får alle hverdagens fornødenheder inden for kort rækkevidde med skole, institution og indkøb tæt ved. Endelig bosætter I jer nær Hareskoven, der lægger op til lange gåture.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger