Købsaftale underskrevet

Sønderhavevej 2
2730 Herlev

Kontantpris
2.995.000 kr.
Villa
83 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
1963
Energimærke
G
Boligareal
83 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
944 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.995.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
11.392 / 9.964 kr.
Ejerudgift pr. md
4.117 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Theresa
Theresa Lykke Gosvig
Telefon: 29777542
Book Fremvisning
Skriv til Theresa

Hyggelig familievilla med god beliggenhed

Velplaceret på Sønderhavevej 2 i Herlev møder I denne skønne villa, der nu kan blive jeres. Boligen er godt indrettet med tre værelser, en kælder, og som prikken over i’et er her en solrig have med flere hyggelige solkroge. I kommer til at bo i et børnevenligt kvarter med alle hverdagens nødvendigheder tæt på - og så tager turen til København kun omkring 20 minutter i bil.

Huset har haft to ejere siden opførelsen i 1963, og gennem 46 år har det været beboet af en murermester, som har holdt ejendommen flot. Det bør også nævnes, at der er anvendt speciallavede hårdtbrændte mursten, som bidrager til en pæn facade. Rundturen starter i køkkenet, der er tosidet med lyse elementer i askefiner samt overskabe med glaslåger. Fra køkkenet kan I gå direkte ind i vinkelstuen , hvor velplacerede vinduer sørger for et herligt lysindfald, og en havedør forbinder rummet med de grønne omgivelser.

Boligen har tre værelser, hvor to er placeret i forskudt niveau i forhold til resten af hjemmet. Det betyder at de to tilgås via en trappe, som også fører jer til badeværelse. Slutteligt kan I gå på opdagelse i kælderen, der består af tre disponible rum samt et baderum.

Udenfor folder haven sig ud på en stor, privat hjørnegrund med en terrasse, solkroge samt en fristende køkkenhave med bærbuske og mulighed for at plante lækkerier til madlavningen. Til matriklen hører også en carport samt et skur til haveredskaber og et værksted.

Kvarteret er familievenligt med blot tre kilometer til Herlev Centrum med grønne områder, som byder på udfordrende løberuter samt et varieret udvalg af fritidsaktiviteter, lige fra ridning til golf. Der er heller ikke langt til skole, daginstitution, gymnasium eller indkøb. Bussen stopper tæt ved hjemmet, og Skovlunde Station ligger i cykelafstand, mens turen til motorvejen kan tilbagelægges på få minutter.

Kontakt os for en fremvisning!
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger