Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Hillerød Allékredsen 78, 3400 Hillerød 1
  • Ejendomsmægler Hillerød Allékredsen 78, 3400 Hillerød 2
  • Ejendomsmægler Hillerød Allékredsen 78, 3400 Hillerød 3

Allékredsen 78
3400 Hillerød

Kontantpris
0 kr.
Rækkehus
102 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2011
Energimærke
B
Boligareal
102 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
166 m2

Boligens økonomi

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Moderne rækkehus med god beliggenhed i Hillerød Vest

Nu kan I blive de næste ejere af dette skønne rækkehus i Ullerød vest for Hillerød, hvor I kommer til at bo nær alle hverdagens behov. Boligen egner sig godt til både parret eller den lille børnefamilie og byder på en stue i åben forbindelse til køkkenet, tre værelser, et gæstetoilet, et badeværelse samt en en hyggelig have.

Rækkehuset fra 2011 ligger i et attraktivt og roligt kvarter og er opført i grålige mursten med rødbrune vinduer og døre. Til ejendommen hører et fælles naturareal med bålplads, udendørs fitnessredskaber og naturlegeplads.

Indenfor bliver I budt velkommen til et moderne og velholdt hjem. Her får I en dejlig stue, hvor de brede vinduespartier sørger for et flot lys i rummet, som fint kan indrettes med både sofakrog samt spiseafdeling. I åben forbindelse finder I det fremragende Invita-køkken, der er forsynet med hvide fronter på skabene med god opbevaringsplads. Herfra er der tilmed udgang gennem glasdøren til forhaven. Stueplanet byder ligeledes på et pænt og lyst gæstetoilet.

Førstesalen råder over tre rummelige værelser, som alle er ledsaget af integrerede skabe samt et pragtfuldt lysindfald. På denne etage finder I endvidere badeværelset, der ligesom resten af boligen fremstår moderne med hvide klinker og en stor brusekabine.

På bagsiden af huset udfolder den hyggelige have sig med en fliseterrasse, hvor I nemt kan indrette jer med havemøbler og grill. Haven er vestvendt, så I kan se frem til solen om eftermiddagen og aftenen med kig til solnedgangen.

I bosætter jer i et populært område, som har alle hverdagens nødvendigheder lige i nærheden. I en radius af blot én kilometer finder I både indkøb, skole, daginstitution og transportmuligheder, ligesom Hillerød centrum ligger under ti minutters kørsel i bil herfra.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger