Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Hillerød Kirkevænget 4, 3400 Hillerød 1
  • Ejendomsmægler Hillerød Kirkevænget 4, 3400 Hillerød 2
  • Ejendomsmægler Hillerød Kirkevænget 4, 3400 Hillerød 3
Åbent husÅbent hus: Søndag 24/1 12:00-12:30
Påmindelse på SMS

Kirkevænget 4
3400 Hillerød

Kontantpris
5.995.000 kr.
Villa
240 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2013
Energimærke
A2
Boligareal
240 m2
Værelser
6
Plan
2
Garage
50 m2
Grundareal
1177 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)5.995.000 kr.
Udbetaling
300.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
22.843 / 19.778 kr.
Ejerudgift pr. md
5.090 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

306 superlækre etagemeter + 50 m2 som mulig teenageafdeling. Perfekt som generationsbolig.

Drømmer I om et skønt familiehjem i naturrige rammer uden for Hillerød? Så kom forbi Kirkevænget 4 i Alsønderup. Her får I en veldisponeret villa fra 2013, som giver god plads til familien her er mange værelser, store opholdsmiljøer og indbydende terrasser.

Villaen fremstår yderst velholdt, og byder på kvalitetsløsninger med genveksanlæg og gulvvarme i alle rum under de elegante granitklinker og de lyse askegulve. Hertil er huset isoleret efter 2020-standarder. Inden døre står køkken-alrummet med elegante Svane-elementer og integrerede Siemens-hårde hvidevarer. Rummet strækker sig over i en dejlig stue, som modtager et skønt lysindfald fra de store glaspartier, der åbner op til den imponerende altan.

Stueplanet byder dertil på en gennemført forældreafdeling med walk-in-closet og eget badeværelse, inden den afrundes af et værelse og badeværelse. I underetagen findes endnu et soveværelse, som også har et walk-in-closet samt egen udgang til en overdækket terrasse. Hertil giver underetagen jer en gedigen gildesal, ligeledes med udgang, inden den afrundes af et disponibelt rum, et godt bryggers og et tredje badeværelse.

Ude kan roen nydes på den store, vestvendte altan, der fungerer som et ekstra rum i sommermånederne. Her får I en fremragende markudsigt og modtager solen fra middag til aften. Hertil kommer en overdækket terrasse under altanen samt en sydvendt terrasse. Den grønne have er rummelig og leder ned til en mulighedsrig garage fra 2016 med isolering, der indbyder til liberalt erhverv eller en mulig teenageafdeling.

I Alsønderup bosætter i jer i en by med et fantastisk sammenhold. Kvarteret er særdeles børnevenligt, og der skyder flere og flere boliger op i nærheden. Hillerød Vest Skolen ligger kun et par 100 meter væk, hvor også daginstitutionen Rønnehuset er placeret. Kulsviregården med sine mange aktiviteter og sportsarrangementer ligger endnu tættere på. Den lokale købmand ligger for enden af vejen og Hillerød kan i nå på et lille kvarter i bil, hvor der er et bredt udvalg af hyggelige caféer og butikker samt smukke Frederiksborg slot. Det naturskønne område omkring Alsønderup Engsø og skovene lægger i øvrigt op til både at køre på mountainbike, spille golf med mere. Læs evt. mere på Alsønderup.nu.


Book en fremvisning ring til Martin 40911848


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger