Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Højby Tværvej 5, 4573 Højby 1
  • Ejendomsmægler Højby Tværvej 5, 4573 Højby 2
  • Ejendomsmægler Højby Tværvej 5, 4573 Højby 3

Tværvej 5
4573 Højby

Kontantpris
1.195.000 kr.
Villa
103 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1958
Energimærke
G
Boligareal
103 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
672 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.195.000 kr.
Udbetaling
60.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
5.556 / 4.462
Ejerudgift pr. md
1.712 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Velindrettet villa med anvendelig kælder centralt i Højby

På en rolig vej i den centrale del af Højby tæt på stationen og alle hverdagsbehov ligger denne fine villa, hvor jeres nye boligkapitel nu kan begynde. Foruden den gode beliggenhed kan I se frem til et velindrettet hjem, som er fuldisoleret og har fået indlagt fjernvarme i 2022. I stueplan venter en vinkelstue, et køkken, to værelser og et badeværelse, og dertil byder kælderen ind med et værelse, to disponible rum og en garage. Haven er tilmed nem og ganske ugeneret.

Jeres kommende hjem placerer jer på en stille og børnevenlig villavej, hvorfra I kan gå til det meste. I en radius af 750 meter finder I skole, daginstitution og indkøb, mens I kan cykle til stationen på fem minutter. Der er heller ikke langt til de skønne badestrande langs kysten eller den hyggelige gågade i Nykøbing Sjælland.

Villaen fra 1958 er opført med en rød murstensfacade og hvidrammede vinduer. Forhaven er anlagt med græs og en høj hæk rundt om.

Indenfor starter rundturen i den rummelige vinkelstue, hvor sollyset strømmer ind fra vest gennem det brede vinduesparti. Her kan I nemt indrette med en afslappende sofasektion såvel som en spiseafdeling, som kan samle familien. Fra stuen er der videre forbindelse til køkkenet med originale elementer. De to værelser i stueplan ligger side om side og er begge forsynet med et indbygget skab, og ved siden af finder I badeværelset med brus og terrazzogulv.

I kælderen får I endnu et værelse, og derudover kan I bruge de to disponible rum til alt fra opbevaring til vinkælder. Yderligere er der i kælderen en garage.

Haven er på nuværende tidspunkt anlagt med en græsplæne omkranset af et højt hegn, men med en kærlig hånd kan I let forvandle den til en dejlig udendørsoase med eksempelvis højbede og en solrig terrasse, hvor sommeren kan nydes.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger