Damgårdsvej 54
4300 Holbæk

Kontantpris
3.750.000 kr.
Fritidsbolig
173 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
2005
Boligareal
173 m2
Værelser
6
Plan
1
Grundareal
2059 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.750.000 kr.
Udbetaling
190.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
14.681 / 12.591 kr.
Ejerudgift pr. md
2.375 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Camilla Petersen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Camilla

Fantastisk udsigt samt adgang til Holbæk Fjord

På Tuse Næs ikke langt fra Hørby finder I dette fortrinlige sommerhus, der kan bryste sig af en fremragende udsigt over Holbæk Fjord. Boligen præsenterer sig i en nydelig stil og er indrettet således, at den sublime beliggenhed i første række til fjorden kommer til sin fulde ret. Velkommen til Damgårdsvej 54!

Ejendommen er opført i 2005, og inde såvel som ude ses den charmerende bjælkekonstruktion, som understøtter den hyggelige stemning, stedet emmer af. Planløsningen udfolder sig over hele 173 kvadratmeter, der orienterer sig omkring det store, åbne opholdsrum med kiploft og markante glaspartier i retning af vandet.

Stuen, alrummet og køkkenet gives i forbindelse med hinanden, hvorved det er muligt at være sammen på tværs af ferieprojekter, afslapning og madlavning. Sidstnævnte foregår under fornemme forhold i det hesteskosformede køkken, der fremstår med lyse fronter, som ledsages af flotte, blanke bordplader.

Når I ferierer, råder I over fem regulære værelser, så I kan roligt invitere hele familien på besøg med overnatning. Det ene værelse imponerer med ovenlysvinduer og samme skønne udsigt som fra stuen. Dertil kommer to badeværelser med separate brusenicher samt en sauna. Hele herligheden afrundes af en anvendelig hems.

Umiddelbart foran stuen er der anlagt en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solens varme, når I har været en tur i bølgen blå. Grunden måler 2.059 kvadratmeter og løber næsten til vandkanten. Den er overkommelig at holde, så I kan læne jer tilbage og glæde jer over den særegne, skønne beliggenhed og husets særdeles komfortable faciliteter.

Sommerhuset opvarmes ved hjælp af gulvvarme, der drives af en luft-til-vandvarmepumpe.

Kontakt os for en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger