Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Holmegaard Holmegaardsvej 79B, 4684 Holmegaard 1
  • Ejendomsmægler Holmegaard Holmegaardsvej 79B, 4684 Holmegaard 2
  • Ejendomsmægler Holmegaard Holmegaardsvej 79B, 4684 Holmegaard 3

Holmegaardsvej 79B
4684 Holmegaard

Kontantpris
1.495.000 kr.
Villa
115 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1980
Energimærke
D
Boligareal
115 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
800 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.495.000 kr.
Udbetaling
75.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
5.732 / 4.970 kr.
Ejerudgift pr. md
2.286 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Indflytningsklar villa på rolig adresse i Holme-Olstrup

På en lille, lukket vej i den hyggelige stationsby Holme-Olstrup ligger denne gulstensvilla skønt placeret for familien, der drømmer om en velfungerende hverdag. De veldisponerede kvadratmeter byder på store, lyse rum med masser af plads til samvær og kvalitetstid, mens den lukkede have udgør en farverig oase. Velkommen til.

Overalt fremstår huset pænt og velholdt. Det er især en udskiftning af vinduerne, der sammen med det velvalgte trægulv danner indbydende rammer, som er lige til at flytte ind i. Boligens hjerterum må siges at være stuen, hvor dagslyset spreder et smukt skær, på samme måde som udgangen til havestuen synes at forene stuemiljøet med terrassen.

Store som små kan samles om et appetitvækkende måltid i det rummelige spisekøkken med flotte elementer fra Vordingborg. Det er særligt de sorte og hvide kontraster, der efterlader et moderne udtryk, ligesom den ergonomisk placerede ovn vidner om god funktionalitet. Overfor de to børneværelser ligger brusebadeværelset, som er nydeligt udført med klinker og klassiske skabsløsninger. Hjemmet fuldendes af et oplagt forældresoveværelse samt et bryggers. Hertil kommer en god garage.

I sommerhalvåret vil der udfolde sig et farvestrålende blomsterflor i den solrige have, hvor æbletræ og jordbærbed står klar med lækre smagsprøver. Der er også et væld af hyggelige kroge til afslappende stunder under åben himmel.

Den rolige beliggenhed skaber trygge rammer i hverdagen med kort cykelafstand til skole såvel som pasningstilbud. Der er heller ikke mere end få minutters gang til nærmeste dagligvarebutik, mens pendlerne har nem adgang til motorvejen. I forsamlingshuset kan I deltage i en række arrangementer og festlige sammenkomster, ligesom området byder på sjove aktiviteter med BonBon-Land, dejlige skovture og meget andet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger