Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Holmegaard Nr Tvedevej 32, 4684 Holmegaard 1
  • Ejendomsmægler Holmegaard Nr Tvedevej 32, 4684 Holmegaard 2
  • Ejendomsmægler Holmegaard Nr Tvedevej 32, 4684 Holmegaard 3

Nr Tvedevej 32
4684 Holmegaard

Kontantpris
1.595.000 kr.
Villa
200 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1827
Energimærke
G
Boligareal
200 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
1915 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.595.000 kr.
Udbetaling
80.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.113 / 5.300 kr.
Ejerudgift pr. md
2.045 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Omgivet af marker, i naturens fred og ro

Hyggeligt bindingsværkshus med plads til hele familien

Her får I fred og ro, på landet, men samtidig tæt på Næstveds pulserende byliv. Gode tilkørselsforhold til sydmotorvejen og ca. 50 min. i bil til København. Togforbindelser fra Næstved og Holme-Olstrup station kan nås med bussen eller en rask cykeltur (ca. 5 km til Holme-Olstrup station). Når den nye togforbindelse mellem Ringsted og Femeren rulles ud, forventes en rejsetid mellem København og Næstved at blive 23 min.

Boligen indeholder en stor hyggelig stue med brændeovn, et åbent køkken med hvide fronter og pæne bordplader - her er god arbejds- og opbevaringsplads. Kokken kan følge med i, hvad der foregår i stuen.

Stueplanet byder også på to pæne badeværelser, 4 værelser, samt en stor gildesal hvor der nemt kan laves flere værelser eller endnu en stue, atelier eller musikstudie - her er mange muligheder for at få planløsningen til at gå op i forhold til lige præcis det I har brug for.

En del af 1. salen er indrettet og bruges i dag som soveværelse.

Ejendommen fremtræder overalt i god stand og huset er indflytningsklart, men fortsat med masser af muligheder. Loftshøjden er i det meste af huset ganske fin, men det lille badeværelse er dog noget lavloftet.

Den store have byder på masser af dejlige kroge, en stor overdækket terrasse hvor sommerens familiearrangementer og en grillaften med vennerne hurtigt kan stables på benene. Der er også en gæstehytte, carport til to biler samt diverse værksteds-og opbevaringsudhuse. Hele vejen rundt om ejendommen har man et dejligt langt kig ud over markerne og udsynet kan også nydes fra de fleste af boligens 200 m2.

Midt i haven er der en hyggelig rundet stensætning, der tidligere har dannet ramme om et stort havebassin. Da bassinet blev nedlagt, har dette område af haven været scene for den lokale skoles opførelse af teaterstykker ved div. sommerarrangementer. Her er mange muligheder både ude og inde.

Sælger oplyser at det faktiske varmeforbrug er ca. kr. 16.000 årligt, noget mindre end det skønnede forbrug i energimærket.læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger