Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Holmegaard Stationsvej 43B, 4684 Holmegaard 1
  • Ejendomsmægler Holmegaard Stationsvej 43B, 4684 Holmegaard 2
  • Ejendomsmægler Holmegaard Stationsvej 43B, 4684 Holmegaard 3
Nyhed

Stationsvej 43B
4684 Holmegaard

Kontantpris
1.240.000 kr.
Villa
172 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1916
Energimærke
G
Boligareal
172 m2
Værelser
5
Plan
3
Grundareal
1000 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.240.000 kr.
Udbetaling
65.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
5.878 / 4.787
Ejerudgift pr. md
2.457 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Charmerende murstensvilla midt i Holme-Olstrup

I hyggelige Holme-Olstrup har I nu muligheden for at flytte ind i denne murstensvilla, der er fyldt med muligheder. I får en villa på hele 172 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, der i stueplan har et bryggers, to stuer, et toilet og et køkken, mens førstesalen består af tre værelser og et badeværelse. Dertil hører en stor grund, hvilket fuldender ejendommen, der samlet set gør det til et godt køb for førstegangskøberne.

Huset fra 1917 er yderst charmerende og er blevet løbende vedligeholdt. Murstensvillaen er solidt bygget og kan med en indvendig opdatering være et skønt hjem for børnefamilien i mange år fremover. Vandindføringen på ejendommen blev desuden renoveret i 2020.

Planløsningen i stueplan er skabt til familiært samvær med de to sammenhængende stuer, hvilket efterlader plads til både sofaarrangementet og spisebordet. Især i de sene soltimer er der et skønt lys i opholdsmiljøet, da der er flere vestvendte dannebrogsvinduer i rummet. Stuerne er desuden forbundet til køkkenet, hvor det er muligt at arrangere en spiseplads.

Værelsesafdelingen ovenpå har to mindre værelser samt et større, som parret formentlig vil gøre krav på. Dette værelse er særdeles rummeligt og har desuden et disponibelt rum, som I passende kan bruge til garderoben. Endelig er der et badeværelse med en dobbelt håndvask og en muret bruseniche.

Udenfor er der en dejlig, lukket have, hvor I får en fliseterrasse med plads til det store havemøblement og en grill. I forlængelse heraf er der et flot græsareal med plads til børneleg.

I bosætter jer centralt i Holme-Olstrup, hvorfra der er sikker cykelforbindelse til skolen i Toksværd. I har i nærmiljøet et pasningstilbud, en togstation og indkøb, hvilket gør hverdagen utroligt let. Endelig er der kun 15 minutters kørsel til Næstved.

Ring til Christian på 30502359 og kom og oplev boligen

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger