Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Hørve Kolåsvej 9, 4534 Hørve 1
  • Ejendomsmægler Hørve Kolåsvej 9, 4534 Hørve 2
  • Ejendomsmægler Hørve Kolåsvej 9, 4534 Hørve 3

Kolåsvej 9
4534 Hørve

Kontantpris
2.750.000 kr.
Villa
92 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1965
Energimærke
E
Boligareal
92 m2
Værelser
3
Plan
2
Grundareal
2606 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.750.000 kr.
Udbetaling
140.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.491 / 9.017 kr.
Ejerudgift pr. md
2.081 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Sommerhus eller villa med havudsigt

Havudsigt fra stuen, naturskønne omgivelser med langstrakte vinmarker og en parklignende have med pavillon og en lille sø. Hvis det lyder som et sted for jer, så skal I se nærmere på denne toetagers villa i Vindekilde, som med fordel kan anvendes som flexbolig. Foruden ovennævnte kvaliteter får I en rummelig stue, et køkken, to badeværelser, et værelse og en stor kælder. Der er nem mulighed for at etablere 3 værelser i stueplan, og yderligere gode disponible rum i kælderen.

Den attraktive beliggenhed udmærker sig især ved nærheden til vandet i Nekselø Bugt og Vejrhøj, som er Sjællands tredje-højeste punkt, hvorfra I kan betragte det smukke landskab. I er heller ikke langt fra det enestående Dragsholm Slot, golfbanen, stranden, og så kan indkøbene klares i Fårevejle, som ligger få minutter væk i bil.

Ved ankomst møder I det gule murstenshus fra 1965, som ligger højt placeret på den bakkede grund på hele 2.606 kvadratmeter. For enden af den lange, snoede indkørsel får I en dobbelt carport med en lækker terrasse ovenpå, mens der ved siden af også er en garage integreret i kælderen.

Indenfor møder I den anseelige stue, hvor de vældige vinduespartier åbner for dagslyset og den sublime udsigt til vandet for enden af markerne. Herfra har I tilmed to udgange til de dejlige terrasseområder, og så kan I let indrette rummet med både sofasektion og spiseafdeling. Bag den franske dør finder I Svane-køkkenet fra 2015, hvor madlavningen bliver en fornøjelse i de moderne og funktionelle rammer. Stueplanet afrundes af et nydeligt badeværelse og ikke mindst det pragtfulde soveværelse, som beriges af et flot lysindfald gennem de to terrassedøre.

Den brugbare kælder med fire disponible rum, et badeværelse og et brygges har et væld af anvendelsesmuligheder, som matcher jeres drømme. Endelig kan I se frem til den formidable have med pavillon, en lille sø med vandløb, høje træer og smukke blomster.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger