Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Hvalsø Hyllegårdsvej 14, 4330 Hvalsø 1
  • Ejendomsmægler Hvalsø Hyllegårdsvej 14, 4330 Hvalsø 2
  • Ejendomsmægler Hvalsø Hyllegårdsvej 14, 4330 Hvalsø 3

Hyllegårdsvej 14
4330 Hvalsø

Kontantpris
4.495.000 kr.
Villa
175 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2017
Energimærke
A2020
Boligareal
175 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
1061 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)4.495.000 kr.
Udbetaling
225.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
17.139 / 14.842 kr.
Ejerudgift pr. md
4.189 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Familievenlig lavenergivilla fra 2017 i Hvalsø

I et nyudstykket område af Hvalsø finder I denne velplacerede etplansvilla, som står indflytningsklar til en ny børnefamilie. Her får I fire store værelser, fremragende opholdsmiljøer og en dejlige have samt nærhed til alle familiens dagligdagsbehov.

Villaen er opført i december 2017 og byder på kvalitetsløsninger hele vejen igennem. Således får I her et lavenergihus med jordvarme og solceller, og der er desuden lagt gulvvarme i hele boligen, mens både køkken-alrum og stue er forsynet med akustiklofter. Villaen er toppet med et tegltag.

Inden døre får I et stilrent hjem, hvor køkkenet er opført i elegant HTH-inventar, som går igen på begge badeværelser. Køkken-alrummets åbne miljø indbyder til, at børnene kan klare lektierne under ovenlysvinduet, mens forældrene sørger for aftensmaden. Her er desuden højt til loftet, suverænt lysindfald og god plads til langbordet, og gennem de franske døre kommer I ind til stuen, der giver optimale rammer til familiehyggen.

Værelserne fordeler sig med tre børneværelser og en forældreafdeling, som har eget walk-in-closet og badeværelse. Det andet badeværelse befinder sig i entréen, og her finder I også et bryggers, inden boligen afrundes af et viktualierum.

Udenfor kan I se frem til et anseeligt terrasseareal med åbne og overdækkede stykker og med indbygget terrassevarmer. Fra terrassen kommer I til den børnevenlige have med en stor plæne og naturskøn udsigt samt utallige bærbuske og frugttræer til sultne munde. Hertil kommer en carport med et isoleret skur samt et ekstra skur.

I bosætter jer i rolige omgivelser, hvor I kommer til at ligge for enden af en lukket vej. Det giver trygge rammer for børnene, som samtidig let kommer ind til både skole og daginstitution. Ligeledes tilgår I nemt byens indkøbsmuligheder, og Hvalsø Station sender pendleren i den rigtige retning, ligesom bilen hurtigt tager jer til Ringsted, Holbæk eller Roskilde.
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger