Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Jægerspris Fælledvej 13, 3630 Jægerspris 1
  • Ejendomsmægler Jægerspris Fælledvej 13, 3630 Jægerspris 2
  • Ejendomsmægler Jægerspris Fælledvej 13, 3630 Jægerspris 3
Nyhed

Fælledvej 13
3630 Jægerspris

Kontantpris
1.245.000 kr.
Fritidsbolig
50 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1966
Boligareal
50 m2
Værelser
3
Plan
1
Grundareal
1340 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.245.000 kr.
Udbetaling
65.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.913 / 4.214 kr.
Ejerudgift pr. md
1.473 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Skønt sommerhus i anden række til Roskilde Fjord

Er I på udkig efter en dejlig ferieoase midt i den flotte natur nær vandet? Så skal I kigge nærmere på dette gedigne Trelleborg-Sande bjælkehus i Tørslev Hage få hundrede meter fra Roskilde Fjord og kun 45 minutter fra København. Her får I pragtfulde rammer for jeres kommende ferier og weekender. Sommerhuset byder på en stue med åben forbindelse til køkkenet, to værelser og et badeværelse. Velkommen til.

I kan glæde jer til at sænke tempoet og geare ned fra hverdagens stress og jag i dette skønne sommerhusområde, hvor naturen og vandet er det helt store trækplaster. Den veldrevne grundejerforening og dets bådelaug vedligeholder en solid bådebro som gør det nemt at have en jolle liggende. Fjorden er perfekt til paddle boarding og kajak – også for begyndere – og derudover venter foreningens fredede fællesområde, hvor I kan gå ture i de smukke omgivelser.

Indkøbene kan klares i Skuldelev eller Skibby, som også har et godt røgeri, og ellers kan man finde alt i Frederikssund, der har mange butikker og spisesteder.

Grunden på 1.340 kvadratmeter er hyggeligt anlagt med stor græsplæne, flere bede og et højt, flot egetræ i midten. I får også et redskabsskur, et overdækket brændeskur og ikke mindst den store veranda, som løber halvvejs rundt langs huset hvor størstedelen er sydøstvendt.

Det sortmalede bjælkehus med hvidrammede vinduer ligger charmerende tilbagetrukket og højt placeret på grunden, og det fremstår velholdt og indbydende. Stuen med direkte forbindelse til køkkenet har et godt lysindfald samt en Morsø brændeovn, som spreder hygge og ekstra varme. Dertil kommer to fine værelser og et pænt badeværelse med bruseniche. Huset er forsynet med varmepumpe fra Daikin og soldreven ventilation fra SolarVenti. I indkørslen er der installeret 11 KW strøm til opladning af en elbil.

Interesseret? Så lad os give jer en fremvisning.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger