Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Jægerspris Kystvej 45, 3630 Jægerspris 1
  • Ejendomsmægler Jægerspris Kystvej 45, 3630 Jægerspris 2
  • Ejendomsmægler Jægerspris Kystvej 45, 3630 Jægerspris 3

Kystvej 45
3630 Jægerspris

Kontantpris
1.995.000 kr.
Fritidsbolig
43 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1980
Boligareal
43 m2
Værelser
1
Plan
1
Grundareal
2316 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.995.000 kr.
Udbetaling
100.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.866 / 6.746 kr.
Ejerudgift pr. md
2.451 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Martin Hjelm
Martin Hjelm
Telefon: 40911848
Book Fremvisning
Skriv til Martin

Arkitekttegnet idyl, lige ned til vandet på kæmpe grund.

Dette sommerhus synes nærmest at være i ét med naturen, da opvoksede træer omkranser boligen, mens fjordens blå vand kan spottes for enden af matriklen. Der er tale om en arkitekttegnet, norsk fjeldhytte, hvor der er gjort en dyd ud af at bibeholde den oprindelige sjæl.

Ganske som adressen antyder, bosætter I jer tæt på kysten, og da en lille jolle med motor medfølger i handlen, kan I nemt tage på opdagelse til søs, hvor et smut til bådehavnen ved Frederikssund og Marbæk Strandbæk er en oplagt destination. Når trangen til en is melder sig, kan I besøge Hansens Flødeis Mejeri i Lyngerup omtrent fem kilometer fra adressen, mens indkøbene klares i Skuldelev. Det tager desuden under en time at køre til København.

Grunden er højt beliggende, hvorfor I har udsigt over Roskilde Fjord og Stenø. Den store matrikel på 2.316 m2 indbyder til leg med rutsjebane og en hule i træet, mens de voksne kan indfinde sig på terrassedækket ved vandet. Netop her kan I beskue det 180 graders vue over fjorden, som snart vil få skuldrene til at sænke sig. Der er også et bålsted til snobrød og skumfiduser, og med i handlen følger en havetraktor.

Selve huset emmer allerede udefra af idyl, og det oprindelige udtryk er bibeholdt, hvor et gennemgående valg af fyrretræ overalt viser sig. De blotlagte loftsbjælker tilfører hygge, mens loft til kip og markante vinduespartier underbygger den indbydende atmosfære. I 2015 blev gulvet efterisoleret og udskiftet, og samme år stod også brændeovnen og skorstenen for tur. En varmepumpe luner på kølige dage, og så venter en genial planløsning med et værelse, et badeværelse, et køkken og en stue med opgang til hemsen. I bør desuden bemærke, hvordan opbevaringspladsen er medtænkt i arkitekturen.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger