Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Jyllinge Engblommevej 5, 4040 Jyllinge 1
  • Ejendomsmægler Jyllinge Engblommevej 5, 4040 Jyllinge 2
  • Ejendomsmægler Jyllinge Engblommevej 5, 4040 Jyllinge 3
Helårsgrund - mulighed for at bygge villa tæt på vandet

Engblommevej 5
4040 Jyllinge

Kontantpris
2.395.000 kr.
Fritidsbolig
89 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1959
Boligareal
89 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
788 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.395.000 kr.
Udbetaling
120.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
9.360 / 8.054
Ejerudgift pr. md
2.608 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Fritidshus på helårsgrund

I skønne Jyllinge, kun få hundrede meter fra Roskilde Fjord, kan I nu overtage dette skønne sommerhus. Sommerhuset ligger på en helårsgrund. Det vil således være oplagt som hjem for eksempelvis pensionister, der ønsker at bosætte sig tæt på vandet. Hjemmet er indrettet i ét plan, der rummer et køkken, to stuer, to værelser, to badeværelser, et bryggers og en udestue. Udendørs venter en skøn, sydvendt have og en carport. Velkommen indenfor.

Foruden at være kun et par minutters gang fra fjorden er I også tæt på Værebro Å, der bugter sig gennem landskabet fra fjorden og ind i landet. Bussen standser desuden få hundrede meter fra matriklen, mens de daglige indkøb nemt klares i cykelafstand.

Omkring huset breder haven sig. Den ligger med sin sydvendte placering godt for solen og bliver særligt i sommermånederne en skøn oase, hvor I kan opholde jer dagen igennem, enten på den flotte græsplæne, på terrassen eller i udestuen. Som den står nu, er haven enkelt beplantet og let at vedligeholde, men der er også rig mulighed for at anlægge køkkenhave og rosenbede, hvis I ønsker.

Indendøre starter rundturen i det store leverum, der udgøres af køkkenet og de to stuer, som ligger i åben forbindelse med hinanden. I køkkenet er der gulvvarme, og de to stuer prydes af smukke lyse fyrretræsplankegulve, som sammen med det kipførte loft med en højde på mere end tre meter skaber en let rumfornemmelse.

Videre venter de to værelser, hvoraf det største er med direkte adgang til et badeværelse, mens det mindre flankeres af boligens andet badeværelse. Begge badeværelser er med brus. Afslutningsvis skal I se bryggerset, der har gulvvarme.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger