Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Kalundborg Bag Slotsgraven 51, 4400 Kalundborg 1
  • Ejendomsmægler Kalundborg Bag Slotsgraven 51, 4400 Kalundborg 2
  • Ejendomsmægler Kalundborg Bag Slotsgraven 51, 4400 Kalundborg 3
Ny pris! BUD MODTAGES!

Bag Slotsgraven 51
4400 Kalundborg

Kontantpris
2.195.000 kr.
Villa
173 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1780
Energimærke
E
Boligareal
173 m2
Værelser
7
Plan
2
Garage
33 m2
Grundareal
1508 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.195.000 kr.
Udbetaling
110.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.394 / 7.278 kr.
Ejerudgift pr. md
2.726 kr.
Prisudvikling
-4%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Nu får I denne enestående chance for at blive de næste ejere af dette skønne rækkehus midt i Kalundborg. Huset fra 1780 emmer af historie og sjæl og har en perfekt kombination af moderniseringer gennem tiden og klassiske detaljer, som vidner om et gammelt byggeri. Her får I to stuer, fem værelser, et køkken, et badeværelse og et gæstetoilet, mens der udenfor venter jer en stor, lukket have. Huset er med andre ord perfekt for den store børnefamilie, og der er gåafstand til alle hverdagens gøremål.

Fra vejen mødes I af den smukke ejendom med gråmalet facade, rødt tegltag fra 2005 og hvide sprossevinduer. Huset ligger på en stille vej uden genboer overfor.

Indenfor bliver I budt velkommen til en lang stue, som er forsynet med et elegant parketgulv med kvadratisk mønster og roset i loftet. Herfra er der indgang til en charmerende spisestue, som ligeledes prydes af det flotte gulv samt et elegant loftoptryk og råder over en terrassedør til haven og forbindelse til køkkenet. Stueplanet byder tilmed på to værelser og et stort badeværelse med muret bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

På første sal kan I glæde jer til tre værelser med plankegulve, hvoraf to af dem kommer med hyggelige karnapvinduer, som sørger for et glimrende lys. Rummene er særdeles indretningsvenlige og egner sig fint til børneværelse, kontor eller noget helt tredje. Etagen giver jer ydermere to disponible rum samt et gæstetoilet med håndvask.

Udenfor venter jer en pragtfuld, lukket have, hvor børnene kan løbe frit rundt og lege på det store udendørsareal med græsplæne og små kroge med træer og buske. Imens kan de voksne slappe af på fliseterrassen og nyde den skønne udsigt.

I kan se frem til at flytte ind i et eftertragtet kvarter i Kalundborg tæt på alle hverdagens behov. I gåafstand ligger både daginstitutioner, skole, indkøb og transportmuligheder, ligesom I også finder den hyggelige havnepark med caféer, restauranter og havnebad.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger