Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Kalundborg Granlystien 26, 4400 Kalundborg 1
  • Ejendomsmægler Kalundborg Granlystien 26, 4400 Kalundborg 2
  • Ejendomsmægler Kalundborg Granlystien 26, 4400 Kalundborg 3

Granlystien 26
4400 Kalundborg

Kontantpris
1.995.000 kr.
Villa
111 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1928
Energimærke
D
Boligareal
111 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
880 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.995.000 kr.
Udbetaling
100.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.634 / 6.618 kr.
Ejerudgift pr. md
2.326 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Flot liebhaverejendom med fantastisk udsigt over området

Dette er en udsigt kun et fåtal kan nyde godt af. Den flotte liebhaverejendom i Nyrup troner højt i landskabet med et vue ud over hustage, Kystskoven og Kalundborg Fjord i det fjerne. Huset er fuldstændig istandsat med høj komfort, men stadig med respekt og blik for boligens oprindelige sjæl og charme.

Ejendommen præsenterer sig med sort bindingsværk, sprossede vinduer og planter voksende op ad den hvide facade, som tilsammen giver et idyllisk og landligt indtryk. Bemærk at tag og vinduer er udskiftet. Foran er der anlagt en stor carport og en afskærmet gårdhave med morgensol. Den store fliseterrasse i den hækomkransede have er derimod orienteret mod syd og vest, og når duggen falder, kan I trække jer tilbage under altanens overdækning. Fra altanen kommer den storslåede udsigt virkelig til sin ret.

Boligen fordeler sig over halvandet plan, og der er trappe op til førstesalen fra entréen, som leder til et toilet og to værelser, og fra bryggers, som leder til et værelse og et disponibelt rum. Til at forene de to afdelinger ligger den store altan.

Stueplan rummer et pænt badeværelse, bryggers og et køkken, hvis udskårne skabsfronter passer perfekt ind i husets landlige udtryk. Dertil kommer den store stue, som giver en naturlig opdeling af spisebordet, hvor venner kan samles til gode middage, og sofaen. Fra stuen kan I træde ud i udestuen, der nærmest bliver en ekstra forlængelse af stuen og hvor årstidernes skiften kan følges.

Det er de færreste forundt at bo i så naturskønne rammer, som Granlystien 26 kan bryste sig af. Lystskoven ligger lige ved siden af og ikke langt fra adressen findes en dejlig badestrand ved Kalundborg Fjord. Hverdagens kabale går også let op med Nyrupskolen, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i byen, mens Kalundborg byder på gode spisesteder, butiksliv og kulturelle tilbud. Desuden er der nem adgang til motorvejen.
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger