Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Kalundborg Holbækvej 173, 4400 Kalundborg 1
  • Ejendomsmægler Kalundborg Holbækvej 173, 4400 Kalundborg 2
  • Ejendomsmægler Kalundborg Holbækvej 173, 4400 Kalundborg 3

Holbækvej 173
4400 Kalundborg

Kontantpris
995.000 kr.
Villa
120 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1929
Energimærke
F
Boligareal
120 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
1034 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)995.000 kr.
Udbetaling
50.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
4.635 / 3.773
Ejerudgift pr. md
1.492 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Thomas Sørensen fra Andersen Bolig
Thomas Sørensen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Thomas

Dejlig rummelig villa tæt på transport. Kun 5 km til centrum.

Søger I en bolig i naturskønne omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne dejlige villa nær Kalundborg. Indenfor venter tre værelser og et stort opholdsmiljø, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Alternativt er der også mulighed for egen indretning. Læg dertil en smuk udsigt til marker, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det hyggelige køkken med spiseplads, som samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Spisepladsen ligger i forbindelse med stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede vinduer, som sikrer et flot lysindfald. Videre er der et værelse og et badeværelse.

Førstesalen rummer yderligere to værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge og smukke hanebånd. Så med i alt tre værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden er huset lydisoleret, så trafiklyden ikke bemærkes indenfor.

Bagved huset kan I se frem til en dejlig, ugeneret have, som bliver det foretrukne samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og et lækkert terrassemiljø, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus får I et værksted og et skur, ligesom der er en carport og rigtig gode parkeringsforhold foran huset.

I kan glæde jer til naturskønne omgivelser og en smuk udsigt til åbne marker. Der er blot få hundrede meter til busstoppested, ligesom I får kort afstand til indkøb, sportshal, daginstitution, skoler og kirker. Endelig tager det omtrent fem minutter at køre til byens centrum.

Kort og godt får I et hus med mange muligheder til en rigtig god pris.

Kom og oplev boligen.
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger