Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Karrebæksminde Klintegårdsvej 8, 4736 Karrebæksminde 1
  • Ejendomsmægler Karrebæksminde Klintegårdsvej 8, 4736 Karrebæksminde 2
  • Ejendomsmægler Karrebæksminde Klintegårdsvej 8, 4736 Karrebæksminde 3
Nyhed

Klintegårdsvej 8
4736 Karrebæksminde

Kontantpris
2.099.000 kr.
Fritidsbolig
61 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1984
Boligareal
61 m2
Værelser
4
Plan
1
Grundareal
684 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.099.000 kr.
Udbetaling
105.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.058 / 8.167
Ejerudgift pr. md
1.797 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Charmerende sommerhus med skøn udsigt på Enø

På Klintegårdsvej 8 på Enø får I hyggelige og naturskønne rammer til ferierne. På adressen møder I denne nydelige feriebolig med en rød træfacade i ægte sommerhusstil. Hjemmet omkranses af en dejlig grund, hvorfra den fantastiske udsigt over frie naturområder og fjorden kan nydes i fulde drag. Indendøre venter jer en stue, et køkken, tre værelser og et badeværelse. Det hele fremstår lige til at tage i brug.

I får en af de bedste placeringer i området, og som udsynet afslører, er I tæt på smuk natur i rige mængder. I er bare få hundrede meter fra vandkanten, og I kan sågar udnytte de to badebroer og bådebroen, der hører til grundejerforeningen. Herlige gåture langs klinten bliver en yndet fornøjelse, ligesom I hurtigt kommer ud til grønne omgivelser uden lige på Enø Overdrev. På matriklen har I fred og ro, og en kort køretur bringer jer I til stemningsfulde Enø By og til indkøbsmuligheder.

Haven er dejlig og enkelt anlagt med græs over størstedelen, så den er let at vedligeholde. I forlængelse af hjemmet får I desuden en delvist overdækket terrasse, som vender solrigt mod syd og vest og bliver jeres foretukne opholdssted i sommervarmen.

Der hersker en hyggelig atmosfære indenfor, hvor lyse træpaneler dækker loft og vægge. Den rummelige stue bliver jeres samlingspunkt, og herfra kan I træde ud på terrassen. Dagslyset strømmer ind fra øst og vest, og de kølige aftener beriges af brændeovnen. Køkkenet ligger i åben forbindelse, og her får I fine og funktionelle forhold med hvide elementer opsat i en U-form.

De tre værelser ligger på rad og række, og her kan I nemt indrette med flere sovepladser til familien. Slutteligt skal I tage et kig på badeværelset, der har gulvvarme og en separat bruseniche.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger