Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Køge Kildetoftevej 3, 4600 Køge 1
  • Ejendomsmægler Køge Kildetoftevej 3, 4600 Køge 2
  • Ejendomsmægler Køge Kildetoftevej 3, 4600 Køge 3
Købsaftale underskrevet

Kildetoftevej 3
4600 Køge

Kontantpris
3.700.000 kr.
Rækkehus
145 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2018
Energimærke
A2015
Boligareal
145 m2
Værelser
6
Plan
2
Grundareal
700 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.700.000 kr.
Udbetaling
185.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
17.511 / 14.288
Ejerudgift pr. md
1.967 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Lækkert hus fra 2018 i Ølby nær Køge

Dette skønne hjem på Kildetoftevej 3 i Ølby er kategoriseret som et rækkehus, men fungerer snarere som en villa. Her får I halvandet plan bestående af et åbent opholdsmiljø med stue og køkken, tre værelser og to badeværelser fordelt på hver deres etage. Hertil kommer en dejlig have og en beliggenheden tæt på Sjællands Universitetshospital og Køge. Tog til København H behøver ikke tage mere end 21 minutter fra Køge Nord st. 

Allerede udefra ses det tydeligt, at rækkehuset er opført i 2018. Det fremstår nyt og indbydende med en hvid facade og store glaspartier ud mod de åbne marker overfor, som I dermed kan nyde udsigten til. Boligen kan tilmed bryste sig af energimærke A, en lav ejendomsskat og gulvvarme overalt.

Indenfor fortsætter de fornemme rammer, og fra den lyse entré ankommer I til hjemmets opholdsmiljø, hvor stuen og køkkenet forenes på fineste vis. Her kan familien være sammen på tværs af hverdagens forskellige aktiviteter, og madlavningen bliver en sand fornøjelse i det rummelige køkken med hvide, grebsfrie fronter og ovnen placeret i et behagelig arbejdshøjde. Fra stuen er der ydermere direkte udgang til terrassen mod vest.

Stueplanet afrundes af et værelse med indbygget skab og et badeværelse med en glasafskærmet bruseniche samt rum til vaskefaciliteterne. Herefter går turen videre på første sal, hvor I kan se frem til endnu et brusebadeværelse, to værelser med fransk altan og ikke mindst en stor, møblérbar repos.

Når vejret er godt, vil I med garanti tilbringe en masse tid i haven anlagt med en græsplæne, højbede og to fliseterrasser med en støbt markise fra 2021 på den ene.

I bosætter jer på en lille, lukket vej, hvor der er helt roligt. På cykel når I både skole, daginstitution, indkøb og Ølby Station, og så tager det kun omtrent fem minutter i bil til Køge centrum. Der er heller ikke langt til Sjællands Universitetshospital og Campus Køge.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger