Steensvej 7
4600 Køge

Kontantpris
3.495.000 kr.
Villa
107 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri Galleri
plantegning Plantegning
kort Se på kort

Fakta om boligen

Byggeår
1934
Energimærke
D
Boligareal
107 m2
Værelser
4
Plan
3
Grundareal
660 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.495.000 kr.
Udbetaling
175.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
13.285 / 11.534 kr.
Ejerudgift pr. md
3.069 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Camilla Petersen
Telefon: 49402608
Book Fremvisning
Skriv til Camilla

Familievilla midt i Køge

På Steensvej 7 centralt i Køge kan I netop nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne gode familievilla, hvis 107 kvadratmeter fordeler sig over en stueetage og en første sal. Dertil kommer en kælder med et væld af anvendelsesmuligheder.

I bosætter jer på en attraktiv adresse på en lukket vej med gåafstand til Køge Torv, indkøbsmuligheder, strand og natur. Inden for rækkevidde får I ligeledes restauranter, cafémiljø, S-tog, lystbådehavn, stadion, sportsfaciliteter, gode skoler og uddannelsesinstitutioner, mens pendleren har favorable tilkørselsforhold til motorvejen.

Ejendommen fra 1934 kan bryste sig af nyere tag og vinduer, nye fuger på hele huset samt en renoveret første sal og en fin kælder. Stueetagen trænger dog til en modernisering, men så får I til gengæld rig mulighed for at udleve boligdrømmene og sætte jeres eget præg på indretning, materialevalg og finish.

Stueplanet består af et funktionelt køkken, et gæstetoilet og to hyggelige stuer en suite, hvoraf den ene har udgang til terrassen. På førstesalen venter to indretningsvenlige værelser, der kan benyttes som børneværelser, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov, og det ene har endda en hems. Afslutningsvis finder I tre disponible rum og et praktisk bryggers med brusebad i kælderen.

Udendørs får I fornøjelsen af en dejlig have, hvor børnene kan slå sig løs med legesager, trampolin eller badebassin på græsplænen, mens de voksne holder øje og passer grillen på den hævede terrasse.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger