Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Køge Strandvejen 217, 4600 Køge 1
  • Ejendomsmægler Køge Strandvejen 217, 4600 Køge 2
  • Ejendomsmægler Køge Strandvejen 217, 4600 Køge 3
Nyhed

Strandvejen 217
4600 Køge

Kontantpris
0 kr.
Fritidsbolig
46 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1934
Boligareal
46 m2
Værelser
1
Grundareal
287760 m2

Boligens økonomi

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Fritidshus på første række til vandet nær Køge

Morgenkaffe på terrassen, varm kakao foran brændeovnen og en fantastisk udsigt til vandet - lyder det som opskriften på skøn afslapning og ferie? Så er dette fritidshus lige noget for jer. Her får I den bedste placering af alle Strandskov-husene; på første række til vandet. I alt er der 57m2 til rådighed.

Som ét af de eneste på strækningen har fritidshuset en høj placering og meget grund ned til stien. Beliggenheden er suveræn med kort afstand til stranden, der inviterer til friske dukkerter eller afslappende gåture langs vandet. Desuden er der et spændende fugleliv på strandengen. Endelig tager det blot fem minutter at køre til Køge.

Ejendommen fra 1934 er vedligeholdt med respekt for den oprindelige stil, herunder udskiftning af samtlige vinduer i 2019 og modernisering af badeværelset i 2018.

Trumfkortet er stuen og køkkenet, som ligger ud i ét, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af den flotte højde med loft til kip og de mange sprossede vinduer, der sikrer et dejligt lysindfald. Oveni tilføjes en ekstra charme i form af de synlige bjælker og brændeovnen fra 2020, som bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage.

I stuen kan I samles om en lækker middag, udfordre hinanden i en omgang Matador eller blot nyde en stille stund på sengen. Alternativt kan I indrette jer med en sovesofa, som let kan ændres til soveplads sidst på dagen. Køkkenet er udstyret med passende opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Boligen afrundes med et badeværelse med bruseniche.

Udenfor venter en pragtfuld terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede del gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i’et har terrassen en sublim udsigt til vandet. Desuden er grunden lejet, så der skal betales årlig leje til Vallø Stift, ligesom der er mulighed for realkreditbelåning.

Kom og oplev boligen.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger