Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Kongens Lyngby Rønne Alle 14, st. A, 2800 Kongens Lyngby 1
  • Ejendomsmægler Kongens Lyngby Rønne Alle 14, st. A, 2800 Kongens Lyngby 2
  • Ejendomsmægler Kongens Lyngby Rønne Alle 14, st. A, 2800 Kongens Lyngby 3

Rønne Alle 14, st. A
2800 Kongens Lyngby

Kontantpris
5.350.000 kr.
Ejerlejlighed
92 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2002
Energimærke
C
Boligareal
92 m2
Værelser
3
Plan
5

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)5.350.000 kr.
Udbetaling
270.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
20.253 / 17.766 kr.
Ejerudgift pr. md
4.407 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Skøn lejlighed med terrasse i Kongens Lyngby

Drømmer I om en velindrettet lejlighed med plads til singlen, parret eller den lille familie, hvor I bor i rolige omgivelser, mens adressen samtidigt er meget central? Tag et kig på Rønne Alle 14 i Kongens Lyngby, hvor I får gode kvadratmeter i stueetagen fordelt på to værelser, et badeværelse og et køkken i forbindelse med stuen, hvorfra I har udgang til en sydvest-vendt terrasse omkranset af hæk.

Ejerforeningen råder over en parkeringskælder hvor beboerne har mulighed for at leje en p-plads, et fælleslokale samt to gæsteværelser.

Ejendommen er fra 2002 og ligger tæt på det hele i byen, mens I kan nyde godt af ro, grønne områder og et stort fællesareal omkring hjemmet. Fra den fine fordelingsentré med funktionel garderobeplads bydes I velkommen i stuen og køkkenet der er boligens samlingspunkt. Her dominerer flotte parketgulve og et generøst lysindfald, som kan falde på en spisesektion i nærheden af køkkenet, mens stuearealet er ideelt til sofaen og lænestolene.

Selve køkkenet er velholdt og tosidet med god plads til madlavningen på granitbordpladen, mens talrige skabe giver jer opmagasinering. Det får I også på det pæne, store badeværelse, der byder på et skab under vasken og et på væggen, som suppleres af hvide fliser og mosaik i brusenichen. Desuden er der gulvvarme i rummet, og den smarte vaskesøjle følger med.

De resterende af hjemmets kvadratmeter fordeler sig på to rummelige værelser, der får dagslys fra de store vinduespartier, og har rum til både garderoben og sengen i soveværelset, mens det andet værelse er velegnet til kontor, børneværelse eller gæsteværelse alt efter jeres behov.

Terrassen er delvist overdækket og oplagt til udendørsmiddage i sommerhalvåret, hvortil I ved større selskaber også kan benytte jer af fælleslokaler. Beliggenheden er derudover fantastisk med fem minutter til Lyngby Sø, indkøbsmuligheder og S-tog fra Lyngby Station, mens I til fods også når Børnehuset Klokkeblomsten og skole. Desuden finder I både svømmehal, bibliotek og fine butikker, mens motorvejen er indenfor to kilometer.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger