Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Korsør Bragesvej 25, 4220 Korsør 1
  • Ejendomsmægler Korsør Bragesvej 25, 4220 Korsør 2
  • Ejendomsmægler Korsør Bragesvej 25, 4220 Korsør 3
Nyhed

Bragesvej 25
4220 Korsør

Kontantpris
2.295.000 kr.
Villa
144 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1975
Energimærke
C
Boligareal
144 m2
Værelser
6
Plan
2
Grundareal
735 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.295.000 kr.
Udbetaling
115.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.721 / 7.571 kr.
Ejerudgift pr. md
2.348 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Havudsigt, dejlige terrasser og solcelleanlæg

Søger I en meget velholdt bolig med plads til hele familien? Så skal I vende blikket mod denne villa i Halsskov. Her venter tre værelser og store opholdsrum, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni får I en smuk havudsigt fra begge etager. Læg dertil en tryg placering for enden af en lukket vej, og resultatet bliver en hyggelig base for familielivet.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen, som samler jer om madlavning og samvær. Kvik-køkkenet har fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Spisestuen har tilmed udgang til terrassen. Videre er der to værelser, et badeværelse med gulvvarme samt et bryggers med separat indgang og ens elementer som i køkkenet, hvilket skaber en flot, rød tråd.

Førstesalen har endnu et værelse (som nemt kan deles til to værelser), så med i alt tre eller fire værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der en rummelig stue med smukke hanebånd og en flot højde med loft til kip, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes af de velplacerede glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til en glasafskærmet altan med havudsigt.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en stor terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der et skur og en dobbeltgarage med automatiske porte, ligesom det skal nævnes, at huset har et solcelleanlæg fra 2020.

I får kort afstand til stranden, som inviterer til friske dukkerter eller gåture langs vandet. Tilmed finder I bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af halvanden kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til Korsør Station og motorvejen, hvorfra Slagelse kan nås på et kvarter, mens turen til København kan klares på en time og ti minutter.

Kom og oplev boligen.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger