Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Langebæk Stensbyvej 9, 4772 Langebæk 1
  • Ejendomsmægler Langebæk Stensbyvej 9, 4772 Langebæk 2
  • Ejendomsmægler Langebæk Stensbyvej 9, 4772 Langebæk 3
Ideel til 2 familier

Stensbyvej 9
4772 Langebæk

Kontantpris
3.995.000 kr.
Villa
460 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1925
Energimærke
E
Boligareal
460 m2
Værelser
10
Plan
2
Grundareal
17900 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)3.995.000 kr.
Udbetaling
200.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
15.237 / 13.197 kr.
Ejerudgift pr. md
2.897 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Masser af plads og landlig idyl på Sydsjælland, perfekt til to generationer eller to familier med hver sin bolig.

Nu kan I få herlige forhold for tilværelsen på landet. I finder denne pragtfulde ejendom på det sydlige Sjælland et kvarters kørsel fra Vordingborg. Her kan I udfolde jer med en pladskrævende hobby eller hestehold, ligesom flere generationer kan bo sammen.

Naturen og landets kendetegn åbenbarer sig ved ankomst, hvor marker, enge og høje grantræer omkranser matriklen. Huset byder velkommen med et idyllisk udtryk, der matcher omgivelserne. Dertil hører udbygninger, hvor I kan dyrke praktiske, kreative hobbyer.

Hovedhuset er 274 kvadratmeter, mens yderligere en bolig på 186 kvadratmeter står til rådighed. Der er et velholdt interiør begge steder, hvor originale detaljer harmonerer med tidløse faciliteter. Et dejligt lysindfald beriger atmosfæren alle steder.

I den største bolig får I glæde af fire værelser, hvoraf ét har direkte adgang til badeværelset, et walk-in-closet, to stuer en suite, et køkken-alrum og et bryggers. Dertil hører et disponibelt rum med trappe op til to loftsrum foruden en stor lade.

Den øvrige bolig byder på to stuer en suite, et køkken i landlig stil samt to værelser og et badeværelse,. På førstesalen tager yderligere to værelser imod jer.

I bosætter jer på en fredelig, ugeneret egn, hvor I kan være helt jer selv. Haven er velanlagt med prydbede, stedsegrønne buske, fiskedam og høje træer, der giver jer fornemmelsen af at bo i skoven. Glæd jer også til at dase på terrassen, som orienterer sig fordelagtigt mod sydvest. Grunden tilgodeser jer tillige med en stor, indhegnet fold, hvortil der er to udhuse - inklusiv en staldbygning med hestebokse.

I kan desuden tage den korte tur til vandet og finde ro ved lyden af bølgernes sagte bevægelser, bade på sommerdage eller gå eftertænksomme ture i Stensby Skov. Samtidig er I beriget af byens tilbud i Stensved og Vordingborg.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger