Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Lille Skensved Spættevænget 8, 4623 Lille Skensved 1
  • Ejendomsmægler Lille Skensved Spættevænget 8, 4623 Lille Skensved 2
  • Ejendomsmægler Lille Skensved Spættevænget 8, 4623 Lille Skensved 3

Spættevænget 8
4623 Lille Skensved

Kontantpris
6.695.000 kr.
Villa
205 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2017
Energimærke
A2015
Boligareal
205 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
913 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)6.695.000 kr.
Udbetaling
335.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
30.886 / 25.195
Ejerudgift pr. md
3.593 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler CEO Christian Wounlund
Christian Wounlund
Telefon: 30502359
Book Fremvisning
Skriv til Christian

Skøn liebhavervilla fra 2017 i Ejby

Tag med til Ejbys børnevenlige rammer, hvor jeres næste boligkapitel skrives i denne lækre liebhavervilla fra 2017. Villaen er på i alt 260m2 med integreret dobbeltgarage på 55m2 som er fuldt isoleret. Boligdelen er på 205 indbydende kvadratmeter, som udfolder sig over en velindrettet planløsning med særskilte værelsesafdelinger og et fantastisk opholdsmiljø. Udenfor er der en solrig have med et spabad.

Ejendommen er opført i eksklusive materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er gulvvarme overalt, et Nilan Genvex-anlæg samt et BWT-kalkanlæg. I skal bemærke det smukke sildebensparket i egetræ og lofterne, som er ført til kip i hele huset. Svane-inventaret i køkken, bryggers og badeværelser skaber en stilmæssig, rød tråd gennem hjemmet, der understreges yderligere af et Grohe-Rainshower og et karbad i forældrebadeværelset.

Jeres rundtur begynder i det vidunderlige opholdsmiljø med stue og køkken i ét. Her får familielivet ideelle betingelser, og I mødes nemt på tværs af madlavning, lektielæsning og afslapning om eftermiddagen. Kaskader af dagslys strømmer gavmildt gennem de markante glaspartier, og som en formidabel detalje forbinder havedøre både køkkenet, alrummet og stuen med terrassen udenfor.

Fra stuen bevæger I jer ind i en lækker forældreafdeling, hvor soveværelset ligeledes åbner op til haven. Værelset har desuden direkte adgang til et walk-in-closet og et luksuriøst badeværelse.

I den anden ende af huset er der yderligere en værelsesafdeling med tre værelser, et badeværelse og et bryggers samt en integreret dobbeltgarage, der afrunder hjemmet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal I opleve haven, som er omkranset af en opvokset hæk. Her nydes sommeren på den store, solrige terrasse med et spabad.

I bosætter jer i et sikkert og roligt lokalsamfund i Ejby, hvor I naturligvis har alt til hverdagen lige i nærheden. I spadserer til indkøb, Ejby Skole, daginstitution, Ejby-hallen og busstoppestedet, og så når I hurtigt Køge.

Er det jeres nye hjem? Så ring til Christian på 30502359 og hør nærmere.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger