Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Munke Bjergby Munke Bjergbyvej 27, 4190 Munke Bjergby 1
  • Ejendomsmægler Munke Bjergby Munke Bjergbyvej 27, 4190 Munke Bjergby 2
  • Ejendomsmægler Munke Bjergby Munke Bjergbyvej 27, 4190 Munke Bjergby 3
Købsaftale underskrevet

Munke Bjergbyvej 27
4190 Munke Bjergby

Kontantpris
1.695.000 kr.
Villa
175 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1922
Energimærke
C
Boligareal
175 m2
Værelser
5
Plan
2
Grundareal
2819 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.695.000 kr.
Udbetaling
85.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
6.493 / 5.586 kr.
Ejerudgift pr. md
2.183 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Ejendom med to huse - oplagt til erhvervsdrivende eller to familier

Hvis I drømmer om at drive egen virksomhed hjemmefra, så skal I slå til her. Denne ejendom har nemlig to huse, hvoraf det ene er godkendt til erhverv – der er samtidig,  jf. sælger,  mulighed for at omdanne denne del til beboelse, hvis I ønsker at bo flere familier sammen. I får adresse mellem Dianalund og Pedersborg i fredelige omgivelser lige op ad skoven.

Selve beboelsesdelen fremtræder fuldstændig indflytningsklar. Her venter jer en stor vinkelstue med terrassedør, brændeovn fra 2017 og et dejligt lysindfald, og rummet er nydeligt med synligt murværk og fletparket. Sidstnævnte breder sig videre ud i køkkenet, som dertil præsenterer sig klassisk og med masser af bordplads. Etagen afsluttes af to værelser samt to badeværelser, hvoraf det ene har fået nyt gulv og rørføring i 2017, mens de begge har gulvvarme. På førstesalen møder I yderligere to værelser.

Erhvervsdelen har fået nyt tag i 2017, og ganske få trin fra hoveddøren bringer jer ind i huset, hvor arbejdsdagen kan påbegyndes. Som nævnt er der også rig chance for at gøre huset klar til beboelse – uanset er der fine forudsætninger med køkken, et disponibelt rum og et badeværelse i stueplan samt tre mulighedsrige rum på førstesalen.

Boligen er placeret helt rigtigt på grunden, hvilket betyder, at I ikke bemærker bagboen udendørs. I stedet er det skoven, som fanger jeres blik, når I tager ophold på den solrige terrasse. Der kommer desuden rådyr på besøg, og så er her fine forhold med drivhus fra 2016 samt skur og legehus fra 2018.

Frodig, afstressende natur er desuden en markant del af jeres nærmiljø, hvor I kan tage til flere søer og skove samt en nedlagt grusgrav. Endelig er der nem adgang til motorvejen, og indkøb samt skole tilgås i Pedersborg på ti minutter i bil. Cirka samme tid bag rattet får jer til Dianalund Centret.

læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger