Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Egevænget 3, 4500 Nykøbing Sj 1
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Egevænget 3, 4500 Nykøbing Sj 2
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Egevænget 3, 4500 Nykøbing Sj 3
Ny pris!

Egevænget 3
4500 Nykøbing Sj

Kontantpris
1.295.000 kr.
Fritidsbolig
48 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
2003
Boligareal
48 m2
Værelser
3
Grundareal
1715 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.295.000 kr.
Udbetaling
65.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
5.123 / 4.357 kr.
Ejerudgift pr. md
1.527 kr.
Prisudvikling
-13%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Dejligt, indflytningsklart sommerhus i Klint

Charmerende og indflytningsklart egoist-hus til 2 pers. til salg på stor fredelig naturgrund med mulighed for tilbygning.

Med en god beliggenhed i Klint tæt på stranden står dette hyggelige sommerhus klar til nye ejere. Huset er efterisoleret og indflytningsklart, og så er der en varmepumpe. 48 m2 fordeler sig over et køkken-alrum, en stue, et værelse og et badeværelse. Derudover skal I glæde jer til den store sydvendte træterrasse foran. Velkommen til.

Adressen på Egevænget 3 bringer jer knap to kilometer fra stranden med badebro, hvor I kan tilbringe de varme dage med forfriskende dukkerter og snacks i køletasken. Sonnerup Skov befinder sig 800 meter væk, så I nemt bliver omgivet af trækroner og fuglefløjt fra oven på gå- og cykelture. Når I skal proviantere, finder I muligheder i Nyrup efter fem minutters bilkørsel.

På den 1.715 m2 store grund er ejendommen opført i 2003 og præsenterer sig i ægte sommerhusstil med mørkt malet træværk og hvide rammer omkring vinduer og døre. Haven er lukket og ugeneret med en enkel plæne, der rummer masser af plads til boldspil og vandkamp. Den lækre terrasse er orienteret mod syd og giver dejligt med læ til ferielæsning og grillmiddage. De mange m2 kan give plads til eksempelvis anneks m.m. 

Indenfor starter vi i det fine Ikea-køkken, der er totalrenoveret i 2018 og bidrager med blandt andet en opvaskemaskine samt et køleskab fra 2020. Her kan spisebordet også arrangeres, hvis vejret en dag ikke er til måltider under åben himmel. Videre finder I en hyggelig stue, der ligesom køkkenet også har dør til terrassen. I stuen er der en sovesofa til de overnattende gæster. Dernæst kommer værelset med god plads til en stor dobbeltseng,  samt badeværelset med brusniche.

Er det her, I skal tilbringe sommeren?


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger