Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Stokrosevej 9, 4500 Nykøbing Sj 1
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Stokrosevej 9, 4500 Nykøbing Sj 2
  • Ejendomsmægler Nykøbing Sj Stokrosevej 9, 4500 Nykøbing Sj 3

Stokrosevej 9
4500 Nykøbing Sj

Kontantpris
2.995.000 kr.
Fritidsbolig
179 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1954
Energimærke
B
Boligareal
179 m2
Værelser
5
Plan
1
Grundareal
1819 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.995.000 kr.
Udbetaling
150.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
11.786 / 10.028 kr.
Ejerudgift pr. md
2.530 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Stor sommervilla med masser af plads tæt på stranden

Her har I mulighed for at erhverve jer et stort hus med en fantastisk beliggenhed og gåafstand til en pragtfuld strand i Klint, der er én af Danmarks bedste. Boligen er oprindeligt et helårshus, men har flexboligstatus, så det kan benyttes som sommerhus.

Husets 179 m2 har plads til familien og overnattende gæster, når sommerferien og weekenderne skal nydes væk fra byens larm og støj. Nyd freden, roen og masser af natur i det skønne Odsherred, kør til Sommerland Sjælland eller tag på indkøb og cafétur i Nykøbing. I er også tæt på havnen i Rørvig med restauranter og caféer.

Facaden er beklædt med sorte brædder, og med de hvide vinduesrammer er der dømt klassisk sommerhus. Sælger har fået monteret solfangere og en luft-til-vand-varmepumpe, så huset er nemt og billigt at opvarme året rundt.

Den dejlige have er anlagt med frugttræer, blomsterbuske og flere terrasser; den overdækkede er ideel til morgenkaffen, mens I senere rykker om på den anden med udekøkkenet. Her er også en garage og en overdækket pool, der efter en kærlig hånd er klar til, at I holder sommerferie hjemme. Grunden er under udstykning og ender med at blive ca. 1.800 m2.

Indenfor venter en rummelig entré med opbevaringsmuligheder og vaskeafdeling samt et lyst badeværelse med badekar og bruseniche - det er nærmest en wellnessafdeling. Stuen med gulvvarme modtager et suverænt lysindfald fra de brede glaspartier og har udgang til én af terrasserne. Stuen tilstøder et værelse, og i forlængelse ligger et vidunderligt køkken-alrum med loft til kip, ovenlysvinduer og en brændeovn. En fin detalje er i øvrig strandstene på skorstenen, og så har rummet dør til den overdækkede terrasse. Videre har I tre værelser, hvoraf det største er et masterbedroom, og i sektionen er det også muligt at etablere en fordelingsgang ved at sætte en væg.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger