Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Ølstykke Bryggertorvet 21, 3650 Ølstykke 1
  • Ejendomsmægler Ølstykke Bryggertorvet 21, 3650 Ølstykke 2
  • Ejendomsmægler Ølstykke Bryggertorvet 21, 3650 Ølstykke 3

Bryggertorvet 21
3650 Ølstykke

Kontantpris
2.195.000 kr.
Ejerlejlighed
68 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1988
Energimærke
C
Boligareal
68 m2
Værelser
3

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)2.195.000 kr.
Udbetaling
110.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
10.403 / 8.439
Ejerudgift pr. md
4.365 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Renoveret treværelses lejlighed midt i Ølstykke

På Bryggertorvet 21 midt i Ølstykke har du nu muligheden for at flytte ind i denne istandsatte lejlighed, der ligger med overskuelig afstand til alt, du får brug for i hverdagen. Den indflytningsklare bolig byder på to værelser, et badeværelse, en højloftet stue i åben forbindelse med køkkenet samt en dejlig, vestvendt altan.

Lejligheden findes på første sal af en rødstensejendom fra 1988, hvor lejlighederne tilgås via en svalegang. Det U-formede byggeri i to plan er nydeligt udført med rødt tegltag samt malede træbeklædninger. Med til ejendommen hører et fint gårdmiljø med bænkesæt, og i kælderen er der vaskerum og depotrum til hver lejlighed. Endelig får du også adgang til et fælles skur at parkere cyklen i.

Selve lejligheden passer perfekt til parret eller den lille familie, da der er et stort værelse med indbyggede skabe og plads til en dobbeltseng samt et mindre værelse, der kan bruges som kontor eller børneværelse. I tæt forbindelse hermed er det nydelige badeværelse med mulighed for en vaskemaskine.

Leverummet føles stort og imødekommende, hvilket det høje loft kan tage en del af æren for. Stuen er et skønt sted at opholde sig, uanset om det er tid til aftensmad eller afslapning i sofaarrangementet. Kvik-køkkenet hænger sammen med stuen og er i 2022 blevet opdateret med nye køkkenskabe. Endelig har du fra stuen udgang til en vestvendt altan.

Du bosætter dig i et eftertragtet område midt på Bryggertorvet i Ølstykke med gåafstand til alle hverdagens fornødenheder med flere supermarkeder, fitnesscenter og offentlig transport tæt på.


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger