Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Præstø Mønvej 120D, 4720 Præstø 1
  • Ejendomsmægler Præstø Mønvej 120D, 4720 Præstø 2
  • Ejendomsmægler Præstø Mønvej 120D, 4720 Præstø 3

Mønvej 120D
4720 Præstø

Kontantpris
1.795.000 kr.
Villa
152 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1982
Energimærke
D
Boligareal
152 m2
Værelser
5
Plan
2
Garage
29 m2
Grundareal
615 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.795.000 kr.
Udbetaling
90.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
8.319 / 6.760
Ejerudgift pr. md
1.851 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Indflytningsklar villa omgivet af landsbyidyl, natur og friland

Slå jer ned i Allerslev, hvor denne pragtfulde villa venter jer. I får fornøjelsen af et velholdt og indflytningsklart hus på 152 veldisponerede kvadratmeter, mens I kan nyde udelivet i haven. Dertil hører en god garage.

Jeres nye hjem er velplaceret i en hyggelig landsby akkurat syd for Præstø. Nærmiljøet er præget af fantastisk natur med store, smukke skove og åbne vidder, og I kan ligeledes let begive jer til vandet og kysten. Særligt den charmerende provinsby Præstø er et besøg værd. Her frister butikker, spisesteder og badehoteller, og det hyggelige havnemiljø byder dertil på ishus og caféliv. Det er også i Præstø, I tilgår skole og pasningstilbud. Samtidig bosætter I jer tæt på Møns Klint og mange skønne badestrande langs kysten.

Gulstensvillaen fremtræder flot vedligeholdt, og den integrerede garage tager godt imod jer med en elektrisk, fjernbetjent port. Garagen blev renoveret i ultimo 2020. Inden døre åbenbares et lyst og rummeligt interiør med en behagelig atmosfære.

Køkken-alrummet udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor I med garanti får lyst til at samle familie og venner om stemningsfulde middage. Det store rum nyder godt af gennemgående lysindfald, og brændeovnen beriger stemningen i aftentimerne. Køkkenet fremstår pænt og funktionelt.

Ydermere byder stueetagen på et bryggers, der for nuværende fungerer som hovedindgang, mens den officielle entré leder til en særskilt del af huset, hvor et værelse og et badeværelse er til rådighed. Det er nemt at genetablere disse rum som en del af den samlede beboelse.

Førstesalen er allokeret til tre værelser og et badeværelse, og fra det ene værelse er der dør direkte ud til en lukket altan. Ude venter en solrig terrasse, som også nyder godt af overdækningen fra husets udhæng, og haven består hovedsageligt af græs omgivet af opvoksede træer og buske.
læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger