Select Page
Prøv virtuel fremvisning!
×
  • Ejendomsmægler Ringsted Slimmingevej 82, 4100 Ringsted 1
  • Ejendomsmægler Ringsted Slimmingevej 82, 4100 Ringsted 2
  • Ejendomsmægler Ringsted Slimmingevej 82, 4100 Ringsted 3

Slimmingevej 82
4100 Ringsted

Kontantpris
1.995.000 kr.
Villa
114 m2
Se mere om boligen
Se billeder
Se billeder
Kontakt din mægler
Book fremvisning
Hent salgsopstilling
Giv et bud
galleri
Galleri
plantegning
Plantegning
kort
Se på kort
Fuldskærm

Fakta om boligen

Byggeår
1907
Energimærke
D
Boligareal
114 m2
Værelser
4
Plan
2
Grundareal
690 m2

Boligens økonomi

Kontantpris
(Tjek Boliglån)1.995.000 kr.
Udbetaling
100.000 kr.
Brutto / Netto ekskl. ejerudgift
7.634 / 6.627 kr.
Ejerudgift pr. md
1.709 kr.
Prisudvikling
0%

Del med dine venner

Mød din mægler

Ejendomsmægler Nicholas Breum Andersen
Nicholas Breum Andersen
Telefon: 50605539
Book Fremvisning
Skriv til Nicholas

Hus med dejlig udsigt til mark og skov

I smørhullet mellem Slimminge og Gørslev finder I denne fine ejendom, som har gennemgået en flot istandsættelse, og I kan se frem til en god indretning med blandt andet åbent køkken-alrum, tre værelser og en nem have med sol det meste af dagen. Beliggenheden er på én og samme tid landlig og bynær med den smukkeste udsigt til mark og skov nær hverdagens faciliteter.

Beliggenheden inviterer til gåture i skoven og rolige stunder med udsigt til de naturrige omgivelser. Når I befinder jer her, er det svært at begribe, at der kun er omtrent 40 minutter i bil til København. Der er ligeledes bus til Ringsted og Køge, og i Bjæverskov er der skole, indkøb og apotek.

Haven er en oase uden lige med høje træer, en legevenlig græsplæne og en flisebelagt terrasse, hvor I kan nyde sommerdagene med brunch og mimosas. På modsatte side kan I arrangere en hyggelig gårdhave, hvor familien kan samles til grillspyd og sommersalat, mens vindfanget udvisker grænsen mellem ude og inde med et skønt helle i læ for alskens vind og vejr. Havemøblerne kan gemmes af vejen i redskabsskuret.

Som nævnt er huset fuldstændig istandsat, og det fremtræder således indflytningsklart. Indenfor udgør køkken-alrummet og stuen hjertet, og her er der plads til gode fester og hyggelige hverdagsaftener. Tilstødende køkkenet ligger bryggerset, som har egen indgang via vindfanget. I stueplan får I videre et pænt gæstetoilet og en indbydende entré, hvorfra en svungen trappe fører op til førstesalen. Heroppe gemmer sig tre værelser, hvoraf det største har eget walk-in-closet.

Overalt er der en luftig atmosfære, og enhver kvadratmeter er godt udnyttet. I kan gemme de praktiske remedier af vejen i skabet under trapperne, og I kan også se frem til billige ejerudgifter og lave varmeudgifter.

Der er mulighed for hurtig overtagelse. Er du klar?


læs mere
Læs mere

Se lignende boliger i området

Book din gratis salgsvurdering her

Det er hurtigt og nemt med få indtastninger